BMW USA Talks Function on Demand-abonnementer (dvs. sædevarme) – Opdateret

Officiel pressemeddelelse fra BMW NA:

Erklæring om afklaring vedrørende BMW-funktioner efter behov på det amerikanske marked.

Som svar på de seneste medierapporter vil BMW i Nordamerika gerne afklare, hvordan BMW’s Functions on Demand-strategi vil blive implementeret på det amerikanske marked.

Woodcliff Lake, NJ – 14. juli 2022… Som købere af premiumbiler kræver BMW-kunder i USA et højt udstyrsniveau i deres køretøjer. Muligheder som sædevarme bestilles på over 90 % af de BMW’er, der sælges i USA. Hvis et køretøj oprindeligt bestilles med sædevarme, vil denne mulighed forblive fuldt operationel i hele køretøjets levetid. BMW i Nordamerika forventer ikke, at købsniveauet for fabriksoptioner vil ændre sig væsentligt fremadrettet.

BMW Functions on Demand er på den anden side designet til at tilbyde premium-funktioner gennem softwareupload, der bruger data og sensorer fra fabriksudstyr, der allerede er indbygget i BMW-køretøjer. Som et eksempel kan nogle BMW-modeller udstyret med visse specifikke optioner fra fabrikken i øjeblikket tilføje de første to Functions on Demand-funktioner, der er tilgængelige i USA – nemlig en dash cam-funktion kaldet BMW Drive Recorder og BMW Remote Engine Start-funktion – gennem en softwaredownload i en kundes køretøj. BMW Drive Recorder-funktionen bruger de kameraer, der er nødvendige til avancerede førerassistentsystemer til instrumentbræt-kamerafunktionalitet. Dette giver kunderne mulighed for at tilføje ny softwarebaseret funktionalitet og en grad af fleksibilitet, idet de vil være i stand til at teste og derefter beslutte, om de vil købe en køretøjsfunktion, som ikke oprindeligt var tilgængelig på tidspunktet for det oprindelige køretøjskøb.

Med BMW Functions on Demand vil kunderne være i stand til at udforske nye software-baserede funktioner på kort sigt ved at købe en prøveversion eller købe den funktion direkte i en periode eller for køretøjets levetid. Det er vigtigt at bemærke, at BMW Functions on Demand primært er tænkt som en digital eftersalgsløsning og ikke vil påvirke optioner, der blev bestilt på tidspunktet for køretøjets køb.

Bemærk venligst, at BMW Functions on Demand og muligheden for at teste eller købe udvalgte muligheder efter købsstedet er en del af en global eftersalgsstrategi, som BMW har introduceret på forskellige markeder rundt om i verden, herunder i mindre skala i USA. funktioner, der er tilgængelige i denne digitale eftersalgs onlinebutik, vil variere fra marked til marked. Kunder kan gennemse tilgængelige funktioner i deres lokale ConnectedDrive-butik online.

BMW USA har nu lavet officielle udtalelser om de kontroversielle abonnementer på visse Function on Demand-funktioner (dvs sædevarme abonnement i Korea).

Bare for at være 100 % klar: Chauffører i USA skal IKKE betale et abonnement for sædevarme eller for andre optioner bestilt på købstidspunktet.

BMW Functions on Demand er et program, der IKKE tilbyder premium muligheder, som BMW Drive Recorder og Remote Engine Start via softwareopdateringer. Baseret på køretøjskompatibilitet kan kunderne købe en prøveversion af disse funktioner og derefter beslutte, om de vil købe en funktion direkte.

BMW Function on Demand funktioner vil variere fra marked til marked. Du kan gennemse tilgængelige funktioner for USA i ConnectedDrive-butikken på MyBMW.com eller på My BMW-appen.

Til bagmændene: Bestilles en BMW med sædevarme, forsvinder dette ikke, og vi har heller ikke planer om at indføre en månedlig afgift for denne mulighed.
Udtalelser via BMWUSA Twitter: https://twitter.com/BMWUSA/status/15…QvQZ9uMi2eFYKw

Navn: BMW_HeatedSeats_14July22.jpg Visninger: 5336 Størrelse: 122,4 KB

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.