BMW planlægger næste år en lille opfriskning til Z4 Roadster. Det forlyder, at BMW Z4 Facelift går i produktion i marts 2023, og de seneste spionbilleder gav os et nærmere kig på de visuelle opgraderinger. Du kan se, at de udvendige ændringer til BMW Z4 Facelift højst vil være minimale. Ser man på forlygterne, baglygterne, hjulene, udstødningerne og endda bagkofangeren, ser post-LCI-bilen identisk ud med den nuværende pre-LCI-bil.

iDrive 7 og fysiske knapper

2020 bmw z4 m40i prøvekøre 66 830x5532020 bmw z4 m40i prøvekøre 66 830x553

Indvendigt forlyder det, at det overordnede tema forbliver det samme. Ifølge kilder vil det nuværende skærmlayout ikke ændre sig. Så selvom de fleste af de nye BMW-modeller, og de forfriskede, modtog det store buede display, kunne BMW Z4 bevare fansens foretrukne layout. Derfor lever iDrive 7 sandsynligvis også videre, sammen med de fysiske knapper.

Seks-trins manuel i Z4 M40i

Uden tvivl kommer den vigtigste BMW Z4-opgradering fra den valgte transmission. For første gang vil BMW Z4 M40i tilbyde en valgfri seks-trins manuel. Der er ingen ord om, hvilke markeder der får den manuelle gearkasse, men en af ​​dem er næsten bekræftet: USA.

2023 Toyota Supra med manuel gearkasse 11 830x5532023 Toyota Supra med manuel gearkasse 11 830x553
Den manuelle gearkasse i Toyota Supra

Tilføjelsen af ​​den seks-trins gearkasse er teknisk mulig, da vi har set den implementering i Z4’erens bror – Toyota Supra. Tidligere i år annoncerede Toyota, at den manuelle gearkasse Supra er på vej til Nordamerika, og den vil være tilgængelig i hele modeludvalget. Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at BMW følger trop med Z4.

Så den seks-trins manual vil helt sikkert indgyde en vis spænding i BMW Z4-serien. Den opdaterede model forventes at ankomme i slutningen af ​​2022, med en meget mild designopgradering. Som altid vil produktionen til det amerikanske marked begynde et par uger senere, så de første seks-trins manuelle Z4 M40-enheder vil først ankomme på denne side af dammen i 2023.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.