Kvartalet, der sluttede den 30. juni, var et afgørende tidspunkt for Carvana til at arbejde på de faktorer, den kan kontrollere, såsom styring af sine pengeudgifter, sagde analytikere: Hvis det effektivt skærer i udgifterne, vil det være bedre i stand til at håndtere en potentiel afmatning i efterspørgslen. Carvana skar 2.500 driftsjob i midten af ​​kvartalet i et forsøg på at reducere udgifterne. Men det påtog sig også mere gæld for at finansiere sit opkøb af ADESA US engros-auktionsvirksomhed fra KAR Global.

“Det faktum, at de tillod det at komme til denne situation, er ikke opmuntrende, og desværre er det et afgørende kvartal omkring udgiftskontrol,” sagde Pierce.

I øjeblikket er udgiftskontrol nødvendig for virksomheden og dets skud på fremtidig rentabilitet, sagde Pierce, fordi “der ikke vil være et væld af opside omkring enheder og enhedsvækst.”

Og fordi Carvanas indtjeningsmodel også afhænger af fortjeneste pr. køretøj, vil virksomheden sandsynligvis fortsætte med at målrette mod at trække flere penge ind for hvert køretøj, det sælger, sagde Arthur.

Carvana rapporterede samlet bruttoavance pr. køretøj på $3.656 i første kvartal af 2021. Det faldt til $2.833 i første kvartal af 2022, efter at selskabet solgte færre biler end forventet, hvilket øgede omkostningerne pr. køretøj.

Vroom og Shift sagde i år, at de også sigter mod at reducere omkostningerne. I maj indikerede Vroom, at det ville skære i marketingudgifterne som en del af sit forsøg på at tilpasse sig til rentabel vækst. Det udelukkede heller ikke en reduktion af arbejdsstyrken.

Shift sagde, at dets kontantforbrug i fremtidige kvartaler sandsynligvis ville være lavere, end det var i første kvartal, hvor det havde flere engangsomkostninger. Det har også opført en løbende bekymringsadvarsel i føderale ansøgninger. Sharon Zackfia, der dækker alle tre online sælgere af brugte køretøjer som analytiker hos investeringsbanken William Blair, fortalte tidligere Bilnyheder at Shift sandsynligvis har ressourcer til at komme igennem 2023, hvor markedet kan normalisere sig.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.