Ford Motor Co.’s 2023 F-150 Raptor R tilføjer iøjnefaldende V-8-punch til bilproducentens off-road line-up, men vil ikke fortrænge Ram 1500 TRX som apex-rovdyret i full-size performance pickup-segmentet.

Ford sagde Raptor R’s 5,2-liters V-8-motor vil generere 700 hk og 640 pund-fods drejningsmoment, lige under TRX’ens 702 hk og 650 pund-fods drejningsmoment. Men Ford embedsmænd hævder, at Raptor R’s forventede egenvægt på 5.950 pund – omkring 400 pund lettere end TRX – vil gøre det til et mere adræt, holdbart dyr.

“I sidste ende betyder to eller tre hestekræfter ikke rigtig noget,” fortalte Tony Greco, programleder for F-150 Raptor, Bilnyheder. “Det kommer virkelig ned til kraft-til-vægt-forholdet. Det er et kvikt, adræt monster, og det er det, der skal til for at være hurtig i det miljø, vi ønsker at konkurrere i og dominere.”

Raptor R, beregnet til ørkenracer-entusiaster, er Fords hidtil mest kraftfulde Raptor-mærkede køretøj. Mens mærket har været et hit for Ford og for nylig blev udvidet til Bronco-navneskiltet, har entusiaster råbt efter V-8-kraft i årevis.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.