BIMMERPOST

Så er lige blevet færdig med at spore min M240i på Homestead International Speedway. Jeg vil komme ind på mine tanker om bilens køredynamik i denne tråd.

For det første købte jeg to 6-laps løb på speedwayens ovale. Der er en fartbil foran for at sikre sikkerheden, og du kan ikke passere den. Du kan dog komme forbi de andre racere.

Første 6-omgang (første foto): Startede foran, og selvom jeg ikke kunne køre hurtigt på grund af tempobilen (tophastigheden var 106 mph), føltes det fantastisk. Fuldstændig fantastisk. Svingerne var fantastiske. xDrive hjælper så meget. For ordens skyld er dette i Sport+ med *DSC tændt*. Jeg følte, at bilen var meget hurtigere og mere stabil i svingene med DSC tændt end slukket.

Anden 6-omgang (anden og tredje foto): Startede som den sidste bil, og jeg endte med at arbejde mig op helt til begyndelsen af ​​linjen. Jeg var i stand til at tage sving med 120 mph på grund af LSD og xDrive. LSD hjælper MEGET. Holdt min bil perfekt stabil i hver omgang. Jeg kørte mod Cameros, Porsche 911s, Mustangs, 340s og mere. Endte med en tophastighed på 137 mph, der kører (selvom min bil kan køre hurtigere).

Samlet set oversteg M240i mine forventninger på banen og kan nemt passere modificerede biler som lager. Jeg optog sessionerne på min M Laptimer, men jeg kan desværre ikke eksportere videoerne. Men jeg kan dele disse billeder. Kan ikke vente med at begynde at ændre det i fremtiden!
Insta: bmw_2er_g42

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.