BIMMERPOST

Jeg hentede hende den 7/5/2022 på Performance Center. Dagen blev noget forkortet pga. at anlægget/Zentrum holdt ferie i ugen, men som altid var det en sjov dag.

San Remo Green over Tacora Red Vernasca Leather er fantastisk. Jeg er også ret tilfreds med Carbon udvendige og indvendige bits… og 50 Jahre-emblemerne.

Jeg afleverede straks bilen hos Extreme Colors Auto Spa, som brugte de næste par dage på at installere en fuld PPF, keramisk pels, keramisk farvetone og keramisk pels på hjul/kalibre. De fangede nogle optagelser til deres forskellige sociale medier… du kan finde det her —>Ekstreme farver – 2022 i4 M50

Vi kørte hjem, tilbage til Orlando lørdag, 7/9/2022…. Samlet distance var ~525 miles, hvilket tog ~11,5 timer i alt… ja, trafikken var ikke den bedste. Vi stoppede tre gange ved ElectrifyAmerica-opladere langs ruten – ved at bruge 30 minutters gratis opladningshastighed. Opkrævningsdetaljerne var –

Walterboro, SC – 49kWh – 21% -> 80% SoC – 30 min (150KW DCFC)
Brunswick, GA – 54kWh – 17%-> 80% SoC – 30 min (350KW DCFC)
Ormond Beach, FL – 51kWh – 13% -> 72% SoC – 30 min (350KW DCFC)
Hjem – 19kWh – 44% -> 80% SoC – 3h-47m (9,6KW-Flex Charger)

** – Ormond Beach DCFC-sessionen blev afbrudt på grund af en dårlig oplader… Jeg havde brændt et par minutters sessionstid, før jeg stoppede og prøvede en anden. Da jeg vidste, at jeg havde nok til at komme hjem, kom jeg tilbage på vejen til hjemstrækningen.

Jeg havde i gennemsnit mellem 2,8 og 2,9 mi/kWh, med en hastighed på ~70 MPH – sæt krydstogtet til 72. Bilen kørte fantastisk, selv på de mindre end perfekte I-26 og I-95. Fruen, som har været meget kritisk over for min Tesla og den stive tur, var ret glad.

Efter en uge med bilen er jeg virkelig tilfreds. Det er bedre, IMO, på alle måder til min Tesla. Udover at Tesla Supercharger-netværket er _meget_ nemt at bruge, er alt andet ved bilen overlegent. DAP er lig med Tesla AP.. tættere på Tesla EAP og mere forudsigelig IMO. SATNAV-routingen til opladere fungerede godt, men ville meget hellere CarPlay. Det virker, sådan set, at når først bilen har sendt beskeden om lav rækkevidde, bliver du bedt om at finde en DCFC… ikke rigtig nyttig og ingen mulighed for at forudsætte hurtig opladning.

Jeg havde ingen problemer med DC-opladning, bortset fra det sidste stop… og jeg vidste, at det sandsynligvis var borket – skærmen var død – men prøvede det alligevel. Det begyndte at oplade, men det rampede aldrig op efter et par minutter. Jeg endte med at ringe til deres support for at fortælle dem, hvilket også var ret nemt.

Opladning derhjemme på den fleksible oplader er ligetil og let. Det er ganske praktisk at have en bærbar oplader, der understøtter 40A. Der er også en plakat med de andre tilgængelige AC-adaptere… Jeg har tænkt mig at hente et par af de andre stik, hvis jeg tager bilen med på en biltur og skal oplade på en tilfældig forbindelse.

Min dom er … godt gået, BMW … godt gået! Nu skal du bare sikre dig, at du får i5, og forhåbentlig ejendomsmulighed stateside i 2024, og jeg vil være glad.

Skål!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.