Brændstof for individualitet og motorsportens aura: BMW M Performance Parts til den første BMW M3 Touring nogensinde. Modelspecifikke varer fra sortimentet af originalt BMW tilbehør er tilgængelige fra lanceringen af ​​den højtydende sportsvogn fra BMW M GmbH.

19. juli 2022

München. Den første BMW M3 Touring xDrive nogensinde (brændstofforbrug tilsammen: 10,4 – 10,1 l/100 km [27.2 – 28.0 mpg imp]; CO2-emissioner tilsammen: 235 – 229 g/km i WLTP-cyklussen; NEDC tal: – ) er den karismatiske individualist af BMW M GmbH højtydende sportsvogn line-up. Og dens adskillelsesfaktor kan øges endnu et hak med tilføjelsen af ​​modelspecifikke BMW M Performance Parts – tilgængelige fra lanceringen af ​​M3 Touring, som går i gang i november 2022. Disse eftermonteringsmuligheder fra serien af ​​originalt BMW tilbehør giver den ideelle løsning til kunder, der ønsker at tilføre endnu større dynamik i både det iøjnefaldende design af BMW M3 Touring og dens overbevisende køreegenskaber.

Sofistikerede ydre funktioner i kulfiber giver en skarpere visuel kant.

Et bredt udvalg af udvendige M Performance-komponenter, der er udviklet specielt til BMW M3 Touring, sætter et endnu skarpere spotlight på motorsportsgenerne i hjertet af den nye model. Alle kulfiberkomponenterne er lavet af CFRP (kulfiberforstærket plast) med en klar lak-finish og finpudser bilens sportslige udseende fra alle vinkler. M Performance front splitter kulfiber og M Performance flics kulfiber skaber et front-end udseende tydeligt inspireret af DTM touring car racere.

M Performance luftventilatorer af kulfiber og markante M udvendige spejlkapper, begge omhyggeligt håndlavede af CFRP, bringer friske hovedvendende elementer til sidevisningen. Og M Performance bagvinger kulfiber, M Performance bag diffuser kulfiber og M Performance tagspoiler fremviser den fremtrædende bagende med en sublim effekt.

Titanium udstødningssystem og modelspecifikke affjedringsmuligheder.

Titanium M Performance-udstødningssystemet understreger den udadvendte sportslige tilstedeværelse af M3 Touring med en central kvartet af udstødningsudstødningsrør og giver smil på læberne med fuldblods racerbilsakustik. Baglyddæmperen og det sportslige udstødningsmodul – begge helt i titanium – fremhæver dristigt det karakterfulde soundtrack fra den sekscylindrede rækkemotor med M TwinPower Turbo-teknologi. Forpligtelsen til letvægtsdesign sikrer, at lyddæmperen er omkring 30 procent lettere end standardvaren.

Den imponerende køredynamik i BMW M3 Touring forstærkes yderligere af den højdejusterbare M Performance sportsundervogn. Ved at sænke coilover-systemet – og dermed bilens tyngdepunkt – og reducere rullebevægelser, muliggør det højere kurvehastigheder. M Performance sport bremseklodser på for- og baghjul er enormt effektive på vejen såvel som på banen.

M Performance smedede hjul opnår de højeste kvalitetsstandarder for en ekstremt sportslig kørestil, blander sig ubesværet ind i bilens overordnede design og er udstyret med sportsdæk, der giver optimalt vejgreb. Hvert hjul er skulptureret af et enkelt stykke aluminium og bearbejdet med stor præcision, og fælgbunden rulles ud ved hjælp af en flowdannende proces. Hjulene repræsenterer et overbevisende forslag med deres enestående holdbarhed, topstabilitet, helt sikkert ægte løb og visuelt betagende design. De Y-eger M Performance smedede hjul i Jet Black mat har en særlig intens racerbilskarakter. De er 19 tommer foran og 20 tommer bagtil, og alle har centrallås. Afrunding af udvalget er M Performance smedede hjul i krydseger-design (for: 20-tommer, bag: 21-tommer). Disse kan bestilles enten i Jet Black mat eller – for yderligere unikhed – Frozen Gold Bronze.

Motorsportsfølelse til interiøret.

Sofistikerede kulfiber- og Alcantara-elementer bringer BMW M’s motorsports-DNA ind i interiøret. M Performance indvendige beklædningspaneler i matbelagt kulfiber med åbne porer kombineres med to store knæpuder med Alcantara-overflader, som optimerer støtten til føreren under særligt hårde sving. M Performance-ryglænsbeklædningerne gennemsyrer fører- og forsædepassagersæderne med en racerbil-aura af høj kvalitet. Nakkestøtterne af kulfiber har forbedret visuel appel takket være en polyurethanlakfinish og er højglanspoleret, mens resten af ​​bagpanelet er trimmet i udsøgt Alcantara med et integreret M Performance-mærke i aluminium. M Performance centerarmlænet i Alcantara sætter tætningen på den eksklusive racerbils cockpitstemning, som tilføjer en ekstra blomstring med sine dekorative syninger i BMW M GmbH-farver og M Performance-emblem.

De nye M Performance-logoer til LED-dørprojektorerne signalerer en passion for motorløb og sans for tradition. Og kunderne kan nu også specificere deres biler med “50 Jahre BMW M”-motivet, der markerer 50-års jubilæet for BMW M.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.