Staten siger, at den suspenderede salget igen, fordi Carvana ikke overførte titler inden for 20 dage efter salg eller udstedte midlertidige registreringer i Illinois til Illinois-købere. Det siger også, at Carvana vil udstede midlertidige registreringer op til fire til fem gange fra forskellige stater for det samme køretøj.

Carvana har været udsat for lignende undersøgelser i andre stater over spørgsmål om titel og registrering. I februar afværgede online-forhandleren en suspension af sin forhandlerlicens i Florida, efter at den havde behandlet udestående ansøgninger om køretøjstitel inden en vigtig deadline den 31. januar.

Virksomhedens licens til at sælge i et amt i North Carolina blev blokeret i august sidste år i 180 dage på grund af lignende problemer med køretøjstitler og mærker. Det blev restaureret i år.

Carvana og andre bilsælgere på nettet er under pres for at skære ned på omkostningerne på grund af højere renter og aftagende efterspørgsel. Virksomheden blev børsnoteret for fem år siden. Dens aktie er styrtdykket fra det højeste på $370 i august sidste år til $22,25. I maj sagde Carvana, at det ville afskedige omkring 2.500 ansatte, eller 12 procent af sin arbejdsstyrke.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.