En mands skrammel kan være en anden mands skat. Maksimen kunne ikke være mere sand, når vi taler om junkbiler. Selvom de køretøjer, der har fået junk- eller bjærgningstitlen, kan være ubrugelige i deres forsikringsselskabers øjne, kan de fleste af dem bruges som donorbiler for at give lignende modeller nyt liv. Hvis du undrer dig over, hvilke dele du kan redde fra en junkbil, er denne artikel for dig. Læs videre, mens vi lister nogle af de mest værdifulde dele, du kan komme dig fra junkbiler til salg.

Motor

Topper listen er selvfølgelig motoren, da den uden tvivl er blandt de mest værdifulde dele af en bil. Desuden tager motoren i mange ulykker ingen større skader, og den kan bruges til at bringe en anden bil til livs. Hvis motoren har fået større skader, kan du stadig sælge den til motorombyggere eller sælge den som skrammel for at skrotte metallet.

Transmissionssystem

Næste punkt på listen er transmissionssystemet. Takket være teknologier, der udvikler sig hurtigt, er transmissionssystemer blevet mere komplekse end nogensinde, hvilket også afspejles i deres prisskilt. Den gode del er, at når man er placeret på en relativt mere sikker position i en bil, går transmissionssystemer også ofte uskadt i tilfælde af en ulykke, og i mange tilfælde kan de let reddes.

Læs også: 5 bedste praksis for at byde på bjærgningskøretøjer

Airconditionanlæg

Skyld skylden på den globale opvarmning eller konstant stigende afstande mellem en bys hjerteland og overkommelige boligveje, faktum er det samme, at nu kan de fleste mennesker ikke engang forestille sig at eje en bil uden et klimaanlæg. Endnu en gang kan en junkbil være et af dine bedste bud, hvis du leder efter et klimaanlæg til din bil.

Airbags

Airbags hjælper meget med at holde føreren og passagererne sikre i tilfælde af en ulykke, men de er bestemt ikke billige. Især hvis vi taler om high-end biler, kan priserne på airbags simpelthen være gennem taget. Uønskede biler til salg giver dig et billigt alternativ til at opfylde behovet, forudsat at du har øje for at identificere bilen med et kompatibelt airbagsystem.

Afslut

Ud over de førnævnte kan du redde forskellige andre dele fra junkbiler til salg. Listen omfatter kropsdele, såsom døre, skærme og kofangere, samt forskellige andre komponenter såsom sæder, radiator, hjul og mange andre. Hvis du leder efter junkbiler til salg i USA, skal du ikke lede længere end AutoBidMaster. Tilmeld hos os i dag og få adgang til det største lager af uønskede biler til salg i USA. Hvis du har spørgsmål, så ring blot +1 (503) 298-4300mandag til fredag, 04:00 til 16:00 (Pacific Time), eller e-mail på [email protected].

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.