BIMMERPOST

Trist at sige, at dette bliver den sidste bmw, jeg nogensinde kommer til at eje, det var sjovt, så længe det varede, men min forbandelse stikker dybt… hver BMW, jeg har haft, blev samlet i løbet af 3. måneds ejerskab, og dette har ikke været undtagelsen. .. Min bil er desværre væk.

Edit: Tilsyneladende er min kone mere ked af bilen end jeg og vil bestille en anden lol…

Brækket nøglebenet forstuvet ankel og hofte.

Edit 2: da folk tilsyneladende ikke kan fatte, at du tager på skadestuen efter et styrt og ikke tager billeder af bilen med det samme. De kan heller ikke fatte, at politiet vil bugsere bilen fra ulykkesstedet til en BUÆRVÆRDE og ikke bare efterlade bilen på siden af ​​en motorvej, jeg vil forklare dette: DE FREAKING BILLEDER ER PÅ EN BUÆRKVÆRDE, ULYKKET ER IKKE FOREET PÅ DEN VEJ OG ER TAGET 2 DAGE EFTER FAKTUM. Ulykken skete på Garden State Parkway, som er TRE BANER i begge retninger opdelt af barriere eller mere almindeligt træer.

Tilføjet billede af, hvor bilens batteri blev afbrudt, aka sted og tidspunkt for ulykken, samt billeder fra ulykkesstedet, da ingen på en eller anden måde forstår, at biler bliver bugseret fra ulykkesstedet…


Senest redigeret af micvite; I dag kl 10:08..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.