General Motors’ forsvarsenhed sagde tirsdag, at den er blevet udvalgt af den amerikanske hær at levere et batteridrevet elektrisk køretøj til “analyse og demonstration.”

GM Defense sagde, at det vil udnytte GMC Hummer EV til at opfylde hærens krav om et “let til tungt batteri elektrisk køretøj for at understøtte reduceret afhængighed af fossile brændstoffer både i operations- og garnisonmiljøer.”

Den 1.000 hk Hummer EV bruger Ultium-platformen og kan få nok opladning på 12 minutter til at rejse op til 100 miles. Køretøjet har 329 miles af køreafstand og kan gå fra 0 til 60 mph på tre sekunder, sagde GM Defense.

GM talsmand Sonia Taylor skrev i en e-mail til Bilnyheder at militæret ville købe en Hummer. Hun sagde, at GM Defense er helt på linje med GM’s mål om at være fuldt elektrisk i 2035 og er godt positioneret til at hjælpe hærens overgang til elbiler.

“Med en evne til at udnytte GM’s portefølje af kommerciel batterielektrisk teknologi og 35 milliarder dollars investeringer i elektriske køretøjer og autonome køretøjsteknologier, mener vi, at vi er en ideel partner til at hjælpe vores forsvars- og regeringskunder med overgangen til en mere elektrisk, autonom og forbundet fremtid, “, skrev Taylor.

Hæren reagerede ikke på Bilnyheder‘ anmodning om kommentarer i tide til offentliggørelse.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.