UAW’s domstolsudnævnte monitor sagde tirsdag, at fagforeningsledere har været så usamarbejdsvillige i bestræbelserne på at udrydde korruption – inklusive i 19 åbne undersøgelser – at embedsmænd fra Justitsministeriet i marts blev kaldt ind for at gribe ind over potentielle overtrædelser af fagforeningens samtykkedekret.

En ny rapport af Montiors kontor afslørede Neil Barofsky ikke kun en stigning i åbne efterforskninger, tidligere som 15-årig, men beskrev en månedlang indsats fra UAW’s side for at hindre og blande sig i dets undersøgelser, hvor fagforeningsledere angiveligt skjulte beviser og udelukkede monitorens kontor fra vigtige internationale direktionsmøder.

Barofskys kontor indkaldte i slutningen af ​​marts til et møde med UAW-præsident Ray Curry og den amerikanske advokat Dawn Ison for at diskutere problemerne, hvor Curry siges at have forpligtet sig til “en total nulstilling” i forholdet til monitoren.

Mens monitorens kontor siger, at det har oplevet en vis forbedring i gennemsigtigheden siden marts, malede rapporten et hårdt syn på en urolig fagforening, der har været langsom til at reagere på systemisk korruption, der nåede sit højeste niveau. Det kan også tjene som et sort øje for de siddende ledere, herunder Curry, som mødes foran delegerede i næste uge i et forfatningskonvent, hvor de forventes at søge nomineringer til nye valgperioder.

“Selvom der er positive ændringer i fagforeningens samarbejde og gennemsigtighed med monitoren, i betragtning af den mængde arbejde, der stadig ligger forude, er det stadig for tidligt til fuldt ud at vurdere fagforeningens fremskridt med at gennemføre de reformer, som den skal gennemføre for at opretholde den meget nødvendige kulturelle forandring, ” sagde rapporten. “Til sin ære har fagforeningen udarbejdet en ny adfærdskodeks og anti-bestikkelsespolitik, gennemført etik- og compliancetræninger og begyndt at bruge formelle jobbeskrivelser, jobopslag og konkurrencedygtige ansættelsesprocesser – som alt sammen vil adressere resterne af den “giftige” kultur beskrevet i monitorens indledende statusrapport. Alligevel har den seneste forbedring i gennemsigtighed og samarbejde fra UAW på mange måder afsløret den store afstand, som UAW endnu ikke har tilbagelagt for at implementere anbefalingerne i den oprindelige status Rapport.”

Talsmand Sandra Engle, som reagerer på den seneste rapport, sagde, at fagforeningen fortsat er forpligtet til at genopbygge tilliden, skabe robuste reformer og transformere sin kultur.

“Vi har bevist det med et utal af allerede implementerede ændringer af politikker og skabelsen af ​​processer, der sikrer ansvarlighed,” sagde hun tirsdag. “Rapporten er lang og dokumenterer en til tider vanskelig proces, men den ender med en bemærkning om, at vi er på rette vej.”

Engle bemærkede, at monitoren har fornyet sin “optimisme om, at fagforeningen har vendt et hjørne i sin forpligtelse til monitorskabet,” og sagde, at fagforeningen “vil fortsætte med at balancere det presserende behov for at skabe nødvendige reformer med det lige så presserende mandat til at forhandle retfærdige kontrakter og kæmpe for offentlige politikker, der beskytter medlemmer og deres familier.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.