BIMMERPOST

Alle:

Jeg er meget glad for at kunne rapportere, at min nye Chalk and Fiona M4 Competition xDrive er hjemme – og hun er en skønhed. Jeg kalder hende spøgelse. Jeg modtog køretøjet fra forhandleren den 7. juli 2022, cirka 6 måneder efter at have afgivet min bestilling. Bilen gik direkte til de meget gode folk ovre hos New Image i Denver, CO, hvor den modtog et fuldt PFF-job, hjulbehandling og farvetone. Jeg tog bilen med hjem fredag ​​den 15.

Kort sagt, bilen er utrolig og på en eller anden måde overskredet mine forventninger. Jeg er yderst tilfreds med hvert eneste valg, jeg har truffet med hensyn til specifikationerne, og er især glad for Chalk and Fiona-kombinationen. Jeg er også meget glad for, at jeg talte mig ind i M Performance carbon-stykkerne, fordi jeg tror, ​​de tager køretøjet til næste niveau. Med hensyn til ydeevne er jeg fuldstændig blæst bagover. Jeg har aldrig oplevet et køretøj, der sætter strøm ned som min bil. Jeg er som et barn til jul hver dag, når jeg kommer ud at køre.

Særlig tak til New Image for at dele de billeder, de har taget i deres butik. Hvis nogen er i Denver-området, kan jeg ikke anbefale deres butik stærkt nok. De er kunstnere og gik ud over for mig på flere måder, end jeg kan nævne.

Jeg planlægger at få taget flere professionelle billeder af bilen snart. Når jeg gør det, vil jeg opdatere denne tråd. Jeg vil også bruge denne tråd til at spore eventuelle ændringer, jeg laver. Ud over IND-Distribution reflektor sletter (som passer perfekt til maling — tak gutter!), jeg har mine øjne på et malet motordæksel. Vi får se, hvad jeg ellers beslutter mig for at gøre.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.