Citere:Oprindeligt indsendt af akkando
Se indlæg

Citere:Oprindeligt indsendt af M3AWD
Se indlæg

Citere:Oprindeligt indsendt af phantom7835
Se indlæg

Hvis du tror, ​​at M2 har brug for xDrive, er du bedre stillet med en 116d og en rollator. Klip det ud og lad mindst én bil forblive i rækken, der faktisk repræsenterer, hvad BMW plejede at være


Og du tror, ​​at 2023 M2 faktisk vil repræsentere, hvad BMW plejede at være? Lad mig gætte, nu at have en manuel gearkasse og RWD = hvad BMW plejede at være? Er vi alle blevet følelsesløse over for alle de andre ting, der ændrede sig, som hydraulisk vs. elektrisk styring, naturlig indsugning vs. turbo, let vs. tung vægt, al elektronik & kørende barnepiger osv.

AWD & Auto er blot to ting mere, som de fleste af os vil være okay med, når den næste generation er ved at udkomme som en hybrid. Vi vil sige, venligst lad det kun være ICE, så det repræsenterer, hvad BMW plejede at være


Snart vil du bede om en, der har et rat og ikke kun selvkørende, i mellemtiden vil flertallet prale af, hvordan deres selvkørende EV m3 kommer rundt i ringen hurtigere end nogen menneskelig chauffør nogensinde kunne.


Tror du, at nogen, der har en superbil nu, ved, hvor hurtigt den går rundt i ringen? Måske 0,5% i bedste fald.
Det er en ubrugelig statistik, der hjælper med at booste prisen.

Hvorfor er bmw så populær?
IMO det er den bedste kombination af hverdagskomfort med ydeevne, det giver føreren følelse af hastighed og samtidig komfort ved lang kørsel. Og for dem, der ønsker at lave banedage, kan det helt sikkert give løb for pengene til stærkt modificerede biler. Og så køre hjem uden at blive bugseret.

Så autonom kørsel og ev har sine fordele, men for dem, der faktisk kan lide at køre, lever “plejede at være”-konceptet stadig!

Og for at give dig et andet perspektiv, steg priserne på klassiske biler i vejret, da flere elbiler begyndte at sælge.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.