For Keogh, der blev administrerende direktør for VW of America i november 2018 og fik et udfordrende mandat til at fordoble VW-koncernens samlede amerikanske markedsandel til 10 procent i 2028, appellen om effektivt at bygge en startup fra bunden uden den normale investor og indkøbsproblemer. var mildest talt tiltalende.

“For mig, et barn fra Long Island, var det ærligt talt for godt til at lade være. Det er noget, jeg meget gerne vil gøre, det er noget, jeg brænder for, og bestemt noget, jeg vil prøve mit forbandede at opnå,” sagde Keogh til journalister i et kort telefonmøde.

“De fleste startups låner penge; du er nede i fars kælder, mor nedbringer nogle røræg, og du gør det bedste, du kan,” sagde den to gange Automotive News All-Star. “Jeg tror, ​​at fordelen er ja, vi vil have dem til at være magre, vi vil være hurtige, vi vil have det bedste ud af markedet. Men selvfølgelig har vi den opbakning og de skaleringseffekter, der følger med [VW] Gruppe.”

Keogh, der kom til Audi som marketingchef i 2006 efter et ophold hos Mercedes-Benz, sagde, at han vil “gå fra at drive en region til at drive en virksomhed. Men jeg vil gerne være klar: Det er en virksomhed bestående af én person. Jeg drev en virksomhed med 22.000 mennesker over hele landet, så det er en forbandet forvandling.”

Keogh trækker sig fra VW of America og begiver sig helt ud på egen hånd med Scout med virkning fra 1. september, hvor han bliver erstattet af Pablo Di Si, 52, som har stået i spidsen for VW’s sydamerikanske region. I en pressemeddelelse krediterede virksomheden Di Si, der kom til VW i 2014, for at lede virksomhedens tilbagevenden til rentabilitet i Latinamerika. “Han ledede også en omstrukturering med fokus på kulturel transformation, skabelse af nye forretningsmodeller, acceleration af digitalisering og forbedring af kundetilfredshed,” sagde VW. Han var ikke umiddelbart tilgængelig for kommentarer efter offentliggørelsen af ​​sin nye stilling.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.