BIMMERPOST

Jeg ved, at vi har et par “lokalbefolkning” her, og mange har været i Los Angeles (undskyld hvis du har, heldig hvis du ikke har )

Jeg bruger de fleste dage på at køre rundt i Calabasas, Woodland Hills, Agoura, Westlake Village og Thousand Oaks. Og vi bor oppe i en kløft (højde ca. 2000). 60-75% af min kørsel er gader og resten motorvej med hastigheder op til 75 mph.

Har lige ladet min bil op i dag, og med 90 % er rækkevidden 275.

Når man kører, er rækkevidden så, så meget bedre end Tesla, Audi og Jaguar. i4 gæt-o-meter rækkevidde-estimatoren opdaterer altid … tilføjer og trækker rækkevidde og batteri % og er virkelig spot on (fyi, Jaguaren tilføjer aldrig, aldrig rækkevidde eller %, selv med kraftig ned ad bakke regen-bremsning).

Først troede jeg, at jeg ville være ked af det med M50-serien…men jeg kommer nemt 250-260 miles med sjov kørende og tæt på 300 med god kørsel

Enhver, der ikke vælger M50 på grund af rækkeviddeangst …. frygt ikke. Jeg er så imponeret over rækkevidden! Og ydeevne, håndtering og Freude am Fahren er

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.