Papkasser leverer mere end dele til Yanfeng Automotive Interiors’ nordamerikanske fabrikker – de leverer også millioner i produktionsbesparelser.

Ydmyge papkartoner, blandt de laveste varer i den lange forsyningskæde til bilproduktion, har fået et innovativt nyt design fra en tredjepartsleverandør, der gør det muligt for Yanfeng at genbruge dem gentagne gange frem og tilbage mellem fabrikkerne.

Ved at reducere mængden af ​​emballagemateriale, det forbruger, har virksomheden sparet 10 millioner dollars i løbet af de sidste 24 måneder, ifølge David Colclough, Yanfengs seniorindkøber for nordamerikansk emballage. De nye kartoner har en stærkere konstruktion med større stablingsstyrke, men kan let flades ud og returneres til brug, når Yanfeng sender komponenter fra Mexico og blandt dets 21 nordamerikanske fabrikker.

“Bølgede kasser er blevet brugt i hundrede år, og folk har altid opfattet dem som et engangsmateriale,” fortalte Colclough. Bilnyheder. “Men vi fandt et produkt, der er meget mere holdbart. Det er stadig stort set papir, så det kommer ikke til at holde evigt. Men vi oplever, at vi i nogle tilfælde kan få 10 omgange fra en enkelt kasse.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.