FREMONT, Californien — Amazon-ejede selvkørende teknologiudvikler Zoox gør sig klar til at slutte sig til et felt af virksomheder, der transporterer passagerer i autonome køretøjer.

Selvom virksomheden ikke siger, hvornår den vil begynde kommerciel drift – “snart,” siger en medstifter – kan det være den første til at designe og implementere en skræddersyet robotakse til operationer på amerikanske offentlige veje.

Da virksomheden er klar til drift, så den en forhåndsvisning af sit VH6-køretøj på gaderne i Silicon Valley i sidste uge.

Den Foster City, Californien-baserede virksomhed kører ind i en stadig mere overfyldt mark.

Waymo introducerede begrænset service i Phoenix-området i 2017, og Motion samarbejdede med Lyft for at tilbyde forlystelser i sin AV i Las Vegas året efter. Cruise lancerede en samkørselstjeneste i San Francisco i år, mens Argo er begyndt at teste sine AV’er i Miami som forberedelse til et partnerskab med Lyft i år. Næsten alle undtagen Zoox har partnerskaber til pakkelevering.

Mens de fleste robotaxi-udviklere er afhængige af eftermontering af eksisterende produktionskøretøjer, afspejler Zoox, som planlægger de første markeder i San Francisco og Las Vegas, strategien for General Motors-støttede Cruise og planlægger at bygge sine egne køretøjer på en fabrik i Fremont, Californien. , inden for synsvidde af Teslas fabrik, designet til at transportere menneskelige passagerer.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.