Citere:Oprindeligt indsendt af njw1967
Se indlæg

Min F82 plejede regelmæssigt at opnå 37 mpg på en motorvejskørsel på 180 miles med et trin 1-kort


Citere:Oprindeligt indsendt af Saabs historie
Se indlæg

Tak for info. Det var enten denne eller en Prius


Citere:Oprindeligt indsendt af VIERsr
Se indlæg

Fantastisk præstation, disse nye motorer er mirakuløse, for bare et par år siden ville det have været vanvittigt overhovedet at tænke på den effektivitet med denne kraft.
Nogle mennesker fortryder stadig de gamle NA-motorer (og jeg forstår fuldt ud deres grunde), men det er svært at klage over di, downsizing og turboladning, når man kan få den slags brændstofforbrug på 500+ hk biler, hvis man ikke beder om det hele magten.
Jeg mener, med S65/S85 var det næsten umuligt at få 20 mpg selv ved lav hastighed, og de var ikke nær så højtydende som de nye motorer.


Jeg ville aldrig have troet, at du kunne komme tæt på 30 mpg i en 500 hk bil. Jeg kom fra DSMS og Evos, med 2 liter 4 cylindre, der fik 18-22 med manuelt gear. Dette er forbløffende.

Citere:Oprindeligt indsendt af GTS far
Se indlæg

Jeg får konstant omkring 23 mpg i min Macan Turbo, som jeg kører normalt. Gad vide, hvor tæt denne G80 ville komme mig på det?


Jeg vil prøve dette i min G82 xDrive, så snart jeg får chancen. Jeg har taget lange ture i det, men jeg ender altid med at tage en tur til Mexico undervejs.

Citere:Oprindeligt indsendt af njw1967
Se indlæg

Min F82 plejede regelmæssigt at opnå 37 mpg på en motorvejskørsel på 180 miles med et trin 1-kort


Et af de sidste bmw meetups jeg var til, en ven i en F80 fulgte mig ned til mødestedet, og han fortalte mig, at han havde fuld tank, da vi gik.

Vi nåede til mødestedet, og så gik vi sydpå, endnu længere ind i en kløftkørsel. Han trak over for at hente gas og sagde, at han var på gaslyset, hvilket jeg syntes var skørt, for jeg var stadig lidt over en halv tank. Jeg tænker, der er ingen måde, at F80 kun nåede 150 miles, før gaslyset tændte.

Jeg kørte hårdt i kløfterne og kørte yderligere 130 miles hjem, stoppede i Mexico et par gange, og jeg nåede stadig tilbage til mit nabolag lige efter, at brændstofreservelyset blev tændt. Fyren boede 15 minutter forbi mig, og han sagde, at da han kom hjem, var han tændt igen.

Som om bilen havde et hul i tanken. Jeg troede bare, at have en DCT og mindre at høre, at bilen har lige fået skraldet kilometer. Det er vel ikke normalt? :

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.