DETROIT — Ford Motor Co. kæmper igen med kvalitetsproblemer, der fører til husker og øger garantiomkostningerne. Og det har fået topledere til at forny et løfte om at løse problemet.

“Disse problemer burde simpelthen ikke ske,” sagde Kumar Galhotra, leder af Ford Blue, virksomhedens traditionelle forretning inden for køretøjer med forbrændingsmotorer, på en BNP Paribus-konference torsdag. “Fixering af kvalitet er vores nr. 1 prioritet som virksomhed.”

Jim Farley har lovet at skære milliarder fra garantiens reparationsomkostninger, siden han blev administrerende direktør i oktober 2020, og virksomheden gjorde fremskridt sidste år. Men i år går det tilbage. Ford måtte tilbagekalde 100.000 hybridmodeller for en brandrisiko og stop med at levere den populære Mach-E på grund af en defekt, der kunne afbryde strømmen til køretøjet, mens det er i bevægelse. Føderale efterforskere sonderer katastrofale motorfejl på den hotsælgende Bronco SUV.

“Vi fortsætter med at være hæmmet af tilbagekaldelser og kundetilfredshedshandlinger,” fortalte Farley analytikere onsdag under et opkald for at diskutere Fords ellers stærkt andet kvartal. “Dette påvirker vores omkostninger, men endnu vigtigere, det kommer til kort på vores mest grundlæggende forpligtelse til vores kunder.”

For at komme foran problemer overvåger Ford de sociale medier tættere for at se, hvad kunderne klager over, sagde Galhotra. Bilproducenten hyrede også en kvalitetsekspert fra forskeren JD Power. Og virksomheden styrker ingeniør-, fremstillings- og leverandørinddragelsen. “Vi har mere arbejde at gøre i dette rum,” sagde Farley.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.