Asbury Automotive Group Inc. genererede en rekordstor nettoindtægt på 201,4 millioner dollars i andet kvartal, forstærket af dusinvis af nye Larry H. Miller-forhandlere, som det købte i slutningen af ​​2021.

Det oversat til en nettoindtægtsgevinst på 32 procent sammenlignet med andet kvartal sidste år, rapporterede Asbury torsdag. Asburys omsætning steg 53 procent til 3,95 milliarder dollars.

Asbury CEO David Hult sagde, at Asbury også satte rekorder med $352,1 millioner i justeret indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortiseringer og $10,04 i justeret indtjening pr. Imidlertid faldt Asburys same-store-omsætning med 7,2 procent, og same-store bruttofortjenesten var stort set uændret i kvartalet.

“Med to fulde kvartaler med vores udvidede forhandlerportefølje leverede vores utrolige team i hele landet en sekventiel stigning i justeret EBITDA på 5 procent og justeret EPS på 8 procent i løbet af første kvartal af 2022.” Hult sagde i en erklæring torsdag.

Asbury Automotive Group købte 61 Larry H. Miller franchise- og brugte butikker og udbyderen af ​​finansierings- og forsikringsprodukter, Total Care Auto, som en del af en handel på $3,2 milliarder i december sidste år. På det tidspunkt var Larry H. Miller placeret som nr. 8 på Bilnyheder‘ liste over de 150 bedste forhandlergrupper baseret i USA, med 61.097 nye køretøjer solgt i 2020. Asbury, Duluth, Ga., var nr. 6 på listen på det tidspunkt og flyttede til nr. 5 den Bilnyheder’ seneste liste med detailsalg på 109.910 nye køretøjer i 2021.

Asbury solgte syv Toyota- og Lexus-butikker i første halvdel af året for at overholde grænserne for antallet af bilproducenter. Det havde 148 nye bilforhandlere bestående af 198 franchise fra torsdag.

Q2 omsætning: 3,95 milliarder dollar, en stigning på 53 procent fra året før

2. kvartal nettoindkomst: 201,4 millioner dollar, en stigning på 32 procent

2. kvartal justeret nettoindkomst: 222,9 millioner dollar, en stigning på 47 procent

Bilsalg i andet kvartal: 38.697 nye køretøjer, en stigning på 22 procent; 39.848 brugte køretøjer, en stigning på 48 procent

2. kvartal salg af biler i samme butik: 21.594 nye køretøjer, et fald på 31 procent; 25.891 brugte køretøjer, et fald på 2,3 procent

Optegnelser: Nettoresultat, justeret EBITDA, justeret EPS

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.