Dette års konvent var unikt ved, at medlemmer af den internationale direktion ikke blev valgt som i tidligere år; i stedet nominerede delegerede en række kandidater, som vil stille op til valget til efteråret som en del af et nyt valgsystem med ét medlem og én stemme.

Syv personer blev nomineret til præsident, inklusive Curry. Tre blev indstillet til posten som sekretær-kasserer, og 10 blev indstillet til de tre åbne næstformandsposter.

Delegerede ved konventet stemte tidligere for at hæve fagforeningens strejkeløn til $500 om ugen og implementere det begyndende på den første dag af en potentiel strejke i stedet for den ottende dag. Forøgelsen blev anbefalet af reformmødet, Unite All Workers for Democracy. Fagforeningens direktion havde tidligere hævet strejkelønnen til $400 om ugen, fra $275.

Torsdag eftermiddag stemte delegerede dog for at vælte beløbet på $500, hvilket returnerede strejkelønnen til $400 pr. uge.

Delegerede har også tidligere stemt for lønstigninger for medlemmer af den internationale direktion og nedstemt et forslag, der ville have gjort det muligt for UAW-pensionister at stille op til et internationalt embede.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.