BMW skabte store overskrifter for nylig, og ikke på en god måde, for sin forretningsmodel for mikrotransaktioner for visse muligheder. Grundlæggende kom BMWs nye abonnementsbaserede betalingsmulighed for visse bilfunktioner under beskydning, fordi det er en måde at opkræve kunder månedligt for ting som varme i sæder. Meget af varmen var misforstået, men der er bestemt nogle gyldige bekymringer fra kunder om abonnementsmodeller til bilfunktioner.

Nogle mener, at denne tilgang bringer os et skridt tættere på en dystopisk fremtid, hvor alle bilfunktioner skal betales for månedligt, ellers vil de slukke. Men for at spille djævlens advokat er der faktisk nogle måder, hvorpå disse abonnementstjenester og mikrotransaktioner kan være nyttige. Lad os tage et kig på et par eksempler, vi fandt på.

Omkostningsbesparelser

bmw i7 7 series 79 830x553bmw i7 7 series 79 830x553

Når det kommer til abonnementstjenester, er de valgfrie for kunderne. Kunder kan enten vælge at købe optionen direkte, betale månedligt eller slet ikke have den. Når det kommer til sædevarme, selv om kunden ikke betaler for muligheden, er de mekaniske komponenter stadig i bilen. Ved at sælge hver eneste bil med sædevarme, for eksempel, kan BMW kun have ét sæde SKU, hvilket faktisk gør fremstillingen mere strømlinet og dermed en smule billigere for BMW. Men det kan også spare kunden for nogle penge.

Du bruger kun rigtigt sædevarme om vinteren, ikke? For 18 USD om måneden, hvis du betaler for sædevarme i selv fem måneder (tilføj en efterårs-/forårsmåned deri), er det 90 USD om året. På en treårig lejekontrakt er det i alt 270 $ for opvarmede sæder, hvilket er billigere end at købe optionen direkte. Så både BMW og kunden kan spare nogle penge.

Det samme gælder for avancerede førerhjælpefunktioner. Lad os sige, at du ikke ønsker at betale på forhånd for BMW’s kommende Level 3 førerassistentfunktioner, men du skal på en meget lang køretur, og du vil gerne prøve det. Du kan kun betale for en måned. Så, hvis du kan lide det, skal du enten fortsætte med at betale månedligt eller købe det direkte.

Opdaterede funktioner

bmw ix flow farve skiftende 02 830x553bmw ix flow farve skiftende 02 830x553

Lad os for eksempel sige, at BMWs e-Ink-teknologi, som gør det muligt for en bils udvendige farve at ændre sig efter førerens vilje, bliver tilgængelig for offentligheden. Mikrotransaktioner vil give kunderne mulighed for at købe nye versioner af softwaren, som potentielt kan tilføje nye farver eller effekter. Kunder kunne også købe nye apps samt streaming- og spiltjenester til den nye 7-serie teaterskærm. Det samme gælder for enhver BMW EV’s IconicSounds. Nye digitale drivline-lydspor kunne købes og downloades, hvilket fik bilen til at lyde helt anderledes.

Det sidste er faktisk ret spændende. Forestil dig, at BMW hvert år samarbejder med en ny komponist for at skabe et nyt EV-soundtrack, og kunderne kunne købe dem? Det ville være en fantastisk mikrotransaktionsfunktion.

Salgsfremmende Giveaways

Når de køber en bil, kan forhandlere uafhængigt tilbyde kampagner baseret på beliggenhed, tidspunkt på året eller endda helligdage. For eksempel, hvis kunderne køber i december, kan forhandlerne tilbyde en gratis måned med opvarmede sæder, hvilket så vil tilskynde kunden til at købe optionen direkte efter at have brugt den og nydt den om vinteren. Forhandlere kunne køre et vilkårligt antal kampagner for at prøve at få kunderne ind i biler, og det kunne være ret gavnligt for kunden.

BMW kunne også gøre det i hele en kundes ejerskab. Du har været en loyal BMW-kunde i flere år? Få en gratis vinteropvarmede sæder på BMW. Du var en af ​​de første BMW i7-købere? Her er det nye [insert famous music composer here] IconicSounds-pakke gratis.

Hvis det gøres rigtigt, kan mikrotransaktioner være cool

Misforstå mig ikke, jeg elsker stadig ikke tanken om mikrotransaktioner og abonnementstjenester i biler. Men hvis det gøres korrekt, og man kan stole på massive firmabilproducenter, så kan sådanne tjenester faktisk være ret nyttige.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.