God sommer alle sammen! Gæt hvad? Vi talte med endnu en glad kunde. Beliggende i El Salvador har han startet sin egen virksomhed. Lad os lære hvordan. Læs hans historie fra hans ord nedenfor:

“Det var en prioritet at købe fra Autobidmaster, da vi ønskede at starte vores bilimportvirksomhed, og vi havde brug for en allieret, som kunne støtte os på den bedste måde for at importere køretøjer sikkert. Vi kan sige, at vores første bil var meget vigtig for at se virksomhedens levedygtighed. Vi købte vores første bil med AutoBidMaster i maj 2021, og i øjeblikket er der mere end 51 biler, som vi har købt i AutoBidMaster.

Den første bil, vi købte, var en 2014 Nissan Sentra (Lot 39623221) siden vi besluttede os for en sedan for at bryde isen. Oplevelsen var noget af et eventyr, da vi var nye i verden med at importere biler. Vi var meget i tvivl, men vi havde altid AutoBidMaster-teamet ved hånden, som var den ideelle støtte til at foretage vores første køb. Vi kan ikke beskrive følelsen af, at det føles for første gang at være med på en live-auktion og at byde på en bil.

Ankomsten af ​​vores første bil var en stor følelse, da vi med den bil startede driften med vores firma. Da de meddelte os, at bilen allerede var i tolden, følte vi lettelse, da vi som begyndere havde forskellige frygt, såsom at den ikke ville komme, at det ville tage tid, eller at den ville være anderledes end den bil, vi havde set. på fotografierne. Bilen kom dog lige som vi havde set den på www.autobidmaster.com

Efter at bilen forlod værkstedet til reparation, var det første, vi gjorde, at teste den på vejen og tage en tur med den for at se, hvordan den fungerede og teste de forskellige funktioner, den havde.

Vores liv efter import af den første bil har ændret sig drastisk, siden vi på mindre end 14 måneder har positioneret os selv som et benchmark for bilimport i landet.”

Douglas Escamilla – Hernández Import

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.