Forhandleren, som solgte 1.718 nye og brugte køretøjer sidste år, har arbejdet på at finjustere sin besked omkring oplevelsen.

Det mærkede oprindeligt værktøjet på sin hjemmeside som et virtuelt showroom, men har siden justeret denne tilgang for at tilskynde til mere brug. Det er nu opført i menuen for nye køretøjer som et “byg og pris”-værktøj til at tiltrække kunder, der tænker på at købe et køretøj, mens service- og reservedelsmenuen kalder det “tilbehør din tur”, som er en besked beregnet til folk, der allerede har købt et køretøj.

Køretøjskonfiguratorer er almindelige på producentens websteder.

Den traditionelle tilgang ser kunderne bygge og prissætte et køretøj på bilproducentens websted, hvor de kan udforske trim og muligheder for et bestemt navneskilt og derefter blive henvist til forhandlere i deres områder.

Men Thomas ser en værdi i at have en konfigurator, der hjælper forskningen og holder forbrugerne på forhandlerens hjemmeside i længere perioder.

“Vi ved alle, at jo mere tid en kunde bruger på vores side, jo større chance har vi for at sælge dem en bil,” sagde Thomas. “Jeg tror ikke, vi nødvendigvis forsøger at konkurrere med producenten, men når kunden kommer til vores side, behøver de ikke at forlade vores side for at kunne visualisere noget, som vi måske ikke har på lager .”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.