“Det blev tydeligt, at vores kunder spørger om disse ting, og de prøver virkelig at finde ud af det,” sagde Walsh. “De forsøger at sikre sig, at de er kompatible, og at de er sikre, og det var dengang, vi lige så et behov for at komme ind i et område, som vi aldrig rigtig er kommet ind i.”

Proton, der er baseret i Raleigh, NC, og grundlagt i 2014, tilbyder forhandlere en række cybersikkerhedsværktøjer, såsom outsourcede it-afdelinger, sikkerhedsdriftscentre, fjernsupport og supportteams på stedet.

Grundlæggeren Brad Holton er den eneste ejer, og han sagde, at han agter at fortsætte med at lede Proton på lang sigt under Reynolds-paraplyen.

Proton har omkring 600 forhandlerkunder, hvoraf 98 procent er franchisede, sagde Holton. Walsh sagde, at der er masser af plads til at udvide Protons produkter og tjenester på tværs af Reynolds kundebase, måske endda til “100 procent” af det. Reynolds oplyser ikke antallet af sine forhandlerkunder.

I år sagde Walsh, at Reynolds ville øge sin opkøbsaktivitet og udbygge sin produktportefølje.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.