“Vi taler med en helt ny kunde,” sagde Maric.

Ideen om, at forhandlergrupper vil have et enkelt kernemærke, som de kan bruge til at differentiere sig online fra konkurrenter, giver mening, især fordi forbrugerne har indset, at teknologien kan fremskynde bilkøbsprocessen og giver dem muligheder ud over traditionelle forhandlere, sagde Tim Copacia, executive vice president for strategisk udvikling hos UnityWorks, JD Powers afdeling for videomarketing.

Men Copacia sagde, at han advarer grupper, der overvejer en sådan tilgang, til at tænke dybt over, hvad branding kræver.

“Hvis du skal levere det, skal du virkelig finansiere det, investere i det og opbygge brandet, og det tager tid og penge og konsistens,” sagde han. “Den oplevelse, du lover, skal levere, for hvis du lægger al den strategi op, og forbrugeren ikke får en positiv oplevelse, kan al den vision og planlægning gå sydpå.”

Paulo da Silva, Cox Automotives vicepræsident for e-handel, sagde, at omkring en tredjedel af de 10 forhandlergrupper, der aktivt bruger Cox’s Essntial Commerce-teknologi, lancerer selvstændige digitale mærker, mens resten bruger deres etablerede gruppemærker til onlineværktøjet.

Standalone mærker kan være en blank tavle, sagde da Silva. Grupper, der udnytter etablerede mærker, kan se en fordel ved deres eksisterende aktiver, tilføjede han, svarende til, hvordan fysiske detailhandlere som Target bruger deres fysiske butikker til at hjælpe dem med at konkurrere online mod Amazon.

“Begge strategier kunne fungere,” sagde han. “Helt ærligt, for mig handler det om dit engagement og dit investeringsniveau.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.