Citere:Oprindeligt indsendt af Wstellin
Se indlæg

Hvorfor er det mange kommentarer er negative om udseendet af hver model BMW. Hvis det ikke er med grillen, er det malingen eller farveskemaet. Dette til trods for, at BMW-salg og interesse slår sokkerne af deres lux-konkurrence. Jeg formoder, at ikke én procent af kommentatorerne overhovedet har råd til den nye 7-serie


Jeg tror, ​​fordi nogle af BMWs nyere designsprog og beslutninger gnider folk den forkerte vej ved første indtryk. Jeg finder mig selv i at gå frem og tilbage. Jeg kan godt lide 7’erens nye eksteriør/interiør, på hegnet med X7 LCI (jeg har en 2020 M50i), og kan ikke forstå, hvordan den nye buede skærm ser ud, som om den er blevet droppet ind og boltet til nogle af de nyeste modeller med lidt uden hensyn til at integrere den med instrumentbrættet. Tofarvet maling har aldrig været min kop te, men jeg kan forstå, hvordan nogle mennesker kan lide det; det udtaler sig.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.