DETROIT — General Motors beder forhandlere om at hjælpe med at forhindre kunder i hurtigt at vende højefterspurgte køretøjer og tilføje ublu markups.

Bilproducenten udelukker kunder, der videresælger visse højefterspørgselsbiler inden for 12 måneder, fra at placere fremtidige reservationer og ordrer. GM begrænser også overførslen af ​​visse garantier.

Steve Carlisle, præsident for GM North America, skitserede ændringen i et brev sendt til forhandlerne fredag. Indtil videre betragter GM 2023 Cadillac Escalade-V, Chevrolet Corvette Z06 og GMC Hummer EV pickup og SUV-modeller som “high demand”, som kravet vil påvirke.

I hele industrien har forhandlere og forbrugere opkrævet høje priser for køretøjer, kaldet “markedsjusteringer” af forhandlere, da lagerbeholdningen stadig er knap. GM og andre bilproducenter har opfordret deres forhandlernetværk til at sælge og prissætte biler retfærdigt.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.