Selskabets nettoindtægt faldt til 69 millioner dollars i kvartalet, men salget klarede sig bedre end den globale industriproduktion og steg 7 procent fra sidste år til 5,1 milliarder dollar, ifølge dens kvartalsvise indtjeningsrapport.

På trods af recessionsbekymringer sagde administrerende direktør Ray Scott, at Lear har skubbet igennem de mørkeste dage med COVID-19-pandemien og forsyningskædens snerre og er kommet slankere og mere fleksibel ud.

“Jeg føler, at vi har været, især forsyningsbasen, i en recession i to år …,” sagde Scott tirsdag på en samtale med investorer. “Siden begyndelsen af ​​COVID … havde vi udnyttet nedturen til at fokusere på at styrke vores produktportefølje, vores talent og vores balance.”

Lear aktier steg omkring 2,6 procent middag tirsdag til $155,25.

For at opretholde “operationel ekspertise,” sagde Scott, at virksomheden for nylig har reduceret ikke-fremstilling, lønnede medarbejdere med omkring 3 procent og arbejder på at foretage yderligere reduktioner for at reducere omkostningerne. Den globale omstrukturering, som begyndte i begyndelsen af ​​sidste år, sætter selskabet i bedre position til at modstå økonomisk pres, ifølge den administrerende direktør.

“Når vi afvejer disse risici og muligheder, fortsætter vi med at tage aggressive skridt for at positionere Lear til at klare sig i alle scenarier og for at forbedre vores konkurrencemæssige position og økonomiske resultater,” sagde Scott.

Lear afviste at sige, hvor mange job der blev nedlagt eller hvor.

Virksomheden beskæftiger mere end 160.000 mennesker globalt, ifølge dets hjemmeside.

Det sagde det i maj skære antallet af ansatte med 7.700. På tirsdagens indtjeningsopkald sagde Scott, at Lear ville konsolidere produktionsaktiviteterne i Mexico og Marokko efter at have gjort det med succes i Sydamerika.

Selskabets primære driftsindtjening for kvartalet faldt 20 procent til 187 millioner dollars i andet kvartal, mens indtjeningen pr. aktie faldt 60 procent til 1,14 dollar. Frie pengestrømme var negative $161 millioner i andet kvartal sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, hvor det var positivt $120 millioner.

Råvareomkostninger og produktionsstop fortsatte med at hæmme Lear, som de stort set har gjort det alle leverandørerselvom Lear-ledere sagde, at forholdene forbedres markant.

“For så vidt angår samarbejdet (med kunder), er det meget mere permanent og fast i prisen fremover,” sagde Scott. “At fjerne risikoen for kopien er noget, vi tager som en prioritet for at sikre, at vi får kontrakterne opdateret til det øgede omkostningspres, som vi ser.”

Mens den voldsomme pris på olie har øget transportomkostningerne, er omkostningerne til andre råvarer, herunder stål, faldet tilbage til jorden efter smertefulde toppede sidste år.

“Råvaren stiger, det er utroligt, hvor hurtigt det er vendt,” sagde Scott. “Alle disse ting, der var betydelig modvind, bliver medvind.”

Lear CFO Jason Cardew sagde, at virksomhedens handlinger for at reducere SG&A (salg, generelle og administrative) omkostninger vil resultere i årlige besparelser på $35 millioner til $40 millioner.

“Ud over det ser vi andre muligheder, som vi udforsker, som sandsynligvis vil ske i slutningen af ​​dette år, begyndelsen af ​​næste år,” sagde Cardew.

For dets finansielle udsigter for hele året indsnævrede virksomheden sit interval, men fastholdt sit midtpunkt med forventet nettoomsætning på $20,6 milliarder til $21,1 milliarder og justeret EBITDA (indtjening før renter, skat, afskrivninger og amortiseringer) på $1,41 milliarder til $1,51 milliarder.

Scott sagde, at virksomheden er i solid form, selvom bilproduktionen forbliver flad på grund af mangel på mikrochips eller aftagende efterspørgsel.

“Så jeg tror, ​​at selvom mængderne ikke nødvendigvis stiger, men vi har et mere stabilt, stabilt miljø med faldende omkostninger, kan det hjælpe vores marginprofil betydeligt,” sagde han.

Lear, baseret i forstaden Detroit, rangerer nr. 10 på Bilnyheder 2022 liste over top 100 globale leverandører med et verdensomspændende salg til bilproducenter på $19,3 milliarder i 2021.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.