BIMMERPOST

Hej alle,

I dag var en meget spændende dag for mig (og 9 andre), da vi havde en rundvisning i det fantastiske McLaren Technology Center (MTC) med base i Woking, Surrey, UK.

MTC er hjemsted for McLaren F1-teamet plus McLaren Automotive, hvor de fremstiller McLaren-vejbilerne.

Så jeg tænkte, at jeg ville dele de billeder, jeg tog. Mens vi fik vist nogle af F1-områderne (såsom værksteder/kontorer/missionskontrol) og en rundvisning i McLaren Automotive, var der desværre ingen fotografering tilladt i disse områder.

MTC er omgivet af sin egen sø med bygningen designet af Norman Foster. Det er virkelig en fantastisk bygning:

Nogle lokale dyreliv også:

Udsigt over søen indefra:

Boulevarden:

Indvendigt signeret af Emerson Fittipaldi:

Daniel Ricciardos faktiske racevinderbil fra Italiens Grand Prix i 2021 (minus dens kraftenhed):

McLaren F1-kollektionen

Glem aldrig hvilken kraft disse!

Vores vært sagde, at da Ron Dennis første gang tilmeldte Lewis Hamilton, sagde Ron til Lewis, at hvis du vinder mesterskabet i dit første år, vil du få en McLaren F1 LM (som for nylig blev solgt for $23 mio.). Anyway, da Lewis kom til F1 og i sit første år, gik han glip af mesterskabet med et halvt point! Så Ron lavede en ny aftale, der sagde, at hvis du vinder 3 på hinanden følgende mesterskaber med McLaren, så får du bilen. Desværre rejste Lewis til Mercedes så gjorde det aldrig.

Ultimate serie vejbiler:

LEGO Senna:

Dette rum kommer ind gennem en hemmelig dør og indeholder flere flere F1-biler (og udstillingsbiler). Undskyld for den dårlige kvalitet af billederne – det var et meget mørkt rum, så jeg var nødt til at øge ISO’en betydeligt!

Den helt hvide bil, der ses yderst til højre, er den test Lamborghini-drevne McLaren:

Trofærummet, hvor vi fik at vide, at dette er den største samling af F1-trofæer i verden (kun et par billeder nedenfor i stedet for dem alle). Det er skrevet ind i førerens kontrakt, at de ikke må beholde trofæet.

Det blå Fosters-trofæ er Ayrton Sennas sidste trofæsejr med McLaren (han gik til Williams året efter). Da Ron gik for at lykønske Ayrton med sejren, hviskede han i hans øre “det er ikke for sent, du ved”.

Le Mans trofæ:

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.