Denne nye generation af 7-serien har muligvis det mest kontroversielle design i modellens historie. Sikker på, E65-gen var kontroversiel dengang, men denne nye har nyregitter, der er store nok til at have deres egne områdekoder og de første delte forlygter i BMWs historie. Så det bliver interessant at se, hvordan fans reagerer på det personligt. Derfor er det godt at se den nye 7er på disse nye billeder, da de viser den nye model frem på vejen, hvor du kan se den med andre biler til reference, og i flere forskellige farver.

På disse nye billeder kan du se den nye 7-serie i hvid, hvad der ser ud til at være BMW’s Cashmere Silver Metallic, en mørk-lilla-blå af en slags og en tofarvet blå/sølv. Sidstnævnte er den første for BMW, da tofarvet maling aldrig rigtig har været en del af dens vigtigste farvepalet. Det fungerer dog godt med den nye 7-serie, da to-tone-splitningen sker ind imellem split-forlygterne, hvilket ser cool ud.

2023 bmw 7-serien i7 05 830x5542023 bmw 7-serien i7 05 830x554
Foto af instagram.com/wilcoblok

Af alle disse farver ser den rene blå bedst ud, og det er en smuk farve. Den eneste farve, jeg kan komme i tanke om, er Carbon Black, som har et strejf af mørkeblå/lilla i sig, men denne ser en smule mere blå ud end Carbon Black plejer. Kunne bare være lyset. Uanset hvad, ser det ud til, at mørkere farver fungerer bedre til 7-serien, som de gør med alle storgrillede Bimmere. Selvom den tofarvede også ser pæn ud. Jeg ville dog holde mig væk fra lysere enkelttonede farver på 7-serien, da de kun fremhæver de mærkelige elementer i dens design. Den mørkeblå med sorte accenter ser dog ret godt ud.

7-serien ser også massiv ud i offentligheden. Selvfølgelig er den massiv, det er en 7-serie. Men dens opretstående forende, høje skulderlinje og høje bagagerumslåg får den til at virke helt enorm. Måske er det med vilje for at få 7-serien til at føles imponerende. Uanset årsagen er denne nye 7er en stor gammel bus.

2023 bmw 7-serien i7 04 830x5532023 bmw 7-serien i7 04 830x553
Foto af instagram.com/wilcoblok

Jeg er dog spændt på at se, om BMW begynder at tilbyde flere og flere tofarvede lakmuligheder til den. Det ser ud til, at BMW i det mindste vil tilbyde en mere end de to tofarvede muligheder, den har i konfiguratoren i øjeblikket, da det blå/sølvfarveskema, der ses her, ikke er tilgængeligt online. Det, der ville være fedt, er, hvis BMW tillader tilpasning af begge farver i tofarvet maling, selvom det kun er gennem programmet Individuelt. Det ville give mulighed for noget ret interessant kreativitet fra kunder, som jeg synes ville være rigtig sjovt. Bare husk, få mørkere farver.

[Photos by instagram.com/wilcoblok]

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.