Carvana Co. sagde torsdag, at de havde et nettotab på 439 millioner dollars i kvartalet, der sluttede 30. juni – langt fra dets skelsættende 45 millioner dollars overskud for et år siden, men mindre end dets 506 millioner dollars underskud i første kvartal.

Online-forhandleren af ​​brugte køretøjer, som til dels er blevet udfordret af høje brugtbilspriser, rapporterede fremskridt med at integrere sine aktiviteter med ADESA US, det store fysiske auktionsnetværk, det erhvervede i maj fra KAR Global.

Carvana havde en omsætning på omkring 3,88 milliarder dollars i kvartalet, en stigning på 16 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Forhandleren solgte 117.564 biler og lastbiler i andet kvartal, en stigning på 9 procent. Imidlertid faldt den fortjeneste, den lavede pr. køretøj i detailhandlen, til $3.368, et fald på $1.752.

Carvana har haft reguleringsmæssige problemer med statslige og lokale licensbureauer. I maj sagde selskabet, at det ville afskedige 2.500 medarbejdere, eller omkring 12 procent af dets arbejdsstyrke, og at topledere ville give afkald på deres løn i resten af ​​2022.

I et brev til aktionærerne, Carvana CEO Ernie Garcia og CFO Mark Jenkins sagde, at andet kvartal bød på fortsatte udfordringer med høje priser på brugte køretøjer, stigende renter og andet makroøkonomisk pres. Carvana tilpasser sig det nuværende brugtmarkedsmiljø og ser det som en chance for at blive “mere effektiv,” skrev de.

Gennem første halvår havde Carvana et nettotab på 945 millioner dollars. Derimod havde det et nettotab på kun 37 millioner dollars gennem første halvår af 2021.

Carvana sagde, at det så de første afkast fra sit køb af ADESA US, som blev afsluttet den 9. maj. Carvana indgik en aftale på 2,2 milliarder dollars med engrosauktionsfirmaet KAR Global for at erhverve netværket og få adgang til dets 56 fysiske websteder.

I aktionærbrevetGarcia og Jenkins sagde, at virksomheden er “ekstremt tilfreds med [its] integrationsfremskridt indtil videre.”

Siden den 9. maj har Carvana indlejret markedshubs på 18 ADESA-lokationer. Det øgede også sin inspektions- og renoveringskapacitet til mere end 500 køretøjer om ugen på ADESA-steder, der passer godt sammen med sine egne renoveringssteder, som for det meste er i kystområder, ifølge aktionærbrevet.

I det delvise kvartal, efter at salget var afsluttet, registrerede ADESAs amerikanske markedsplads 111.883 køretøjstransaktioner, sagde Carvana. Det genererede 108 millioner dollars i omsætning og 20 millioner dollars bruttofortjeneste, sagde virksomheden.

Carvana sagde, at det lukkede et af sine to inspektions- og istandsættelsescentre i Cleveland storbyområde i kvartalet. Det åbnede et nyt renoverings- og inspektionssted nær Richmond, Va., i juli, og det planlægger at åbne yderligere to sådanne steder i 2022.

Carvana aktier var op 13 procent til $37,80 i efter-timers handel onsdag.

2. kvartals nettoomsætning: 3,88 milliarder dollar, en stigning på 16 procent fra året før.

2. kvartal nettotab: 439 millioner dollars nettotab, et sving fra 45 millioner dollars i nettoresultat et år tidligere.

2. kvartal solgte detailbiler: 117.564, en stigning på 9 procent

Kvartals samlede bruttoavance pr. køretøj: $3.368, et fald på 34 procent

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.