München. Siden 2003 har BMW M Award været en integreret del af det tætte partnerskab mellem BMW M GmbH og MotoGP™ rettighedsejer Dorna Sports. Der er et dobbelt jubilæum at fejre i år: BMW M GmbH fejrer sin 50-års fødselsdag, og den eftertragtede pris for den hurtigste MotoGP™-kvalifikationskamp uddeles for 20. gang. For at markere lejligheden tilbyder BMW M et eksklusivt højdepunkt som vinderens bil: den første BMW M3 Competition Touring med xDrive (brændstofforbrug, kombineret: 10,4 – 10,1 l/100 km svarer til WLTP, CO2-emissioner, kombineret: 235 – 229 g /km svarer til WLTP, NEDC-tal: –)*, som fejrede verdenspremiere for blot et par uger siden. Markedslanceringen er planlagt til november. Vinderens bil til BMW M Awards 2022 bliver officielt præsenteret denne weekend ved det britiske grandprix i Silverstone. Den første BMW M3 Touring MotoGP™ Safety Car får også sin racedebut der.

“2022 er et meget specielt år for os i BMW M, med et væld af højdepunkter relateret til vores 50-års fødselsdag,” siger Franciscus van Meel, CEO for BMW M GmbH. “En af disse er den første BMW M3 som Touring-model, som skabte en del buzz ved sin verdenspremiere på Goodwood Festival of Speed ​​i slutningen af ​​juni. Det er flagskibet i vores BMW M-modelserie i år, hvorfor det giver mening at tilbyde BMW M3 Competition Touring som præmien til vinderen af ​​den 20. BMW M Award. Vi er glade for at kunne markere dette års særlige jubilæum med vores præmie for den hurtigste kvalifikationskamp i MotoGP i denne sæson. Dette viser den høje agtelse, som denne konkurrence afholdes i folden. Vi ønsker rytterne alt det bedste og er spændte på at se, hvem der vil sejre i de spændende løb for at gøre krav på BMW M3 Competition Touring i slutningen af ​​sæsonen.”

“Den 20. BMW M-pris i MotoGP – dette ser os nå endnu en milepæl i vores partnerskab med BMW M i denne sæson,” forklarer Marc Saurina, Senior Director Global Commercial Partnerships for MotoGP™-rettighedsejer Dorna Sports. “Det er genialt, at BMW M GmbH fejrer sin 50-års fødselsdag med en række højdepunkter i MotoGP. Det understreger, hvor vigtigt dette partnerskab er. Disse højdepunkter inkluderer den nye BMW M3 Touring MotoGP Safety Car, som vises for første gang i Silverstone, og BMW M3 Competition Touring som vinderbil til BMW M Award. Dette får BWM M til at fortsætte den årlige tradition med at overdrage den nyeste og mest eksklusive BMW M-bil til den hurtigste kvalifikation. Stillingen for dette års BMW M Award er hårdt bestridt, og vi ser frem til mange flere spændende kvalifikationssessioner.”

Den første BMW M3 Touring nogensinde kombinerer autentisk motorsportsfølelse med en meget distinkt karakter og en bredere spredning af praktiske kvaliteter. Dens drivlinjeteknologi er udelukkende fokuseret på at levere forførende ydeevne og samler 375 kW/510 hk-versionen af ​​den sekscylindrede rækkemotor med M TwinPower Turbo-teknologi, den otte-trins M Steptronic-transmission med Drivelogic og M xDrive all- hjultræk system. Den seneste tilføjelse til sortimentet fås derfor udelukkende i BMW M3 Competition Touring med M xDrive-form. Interiøret med variabel brug i den første BMW M3 Touring giver nye muligheder for at opleve M-typisk ydelse i hverdagen. På en unik måde forbinder BMW M3 Touring den karakteristiske M-kombination af dynamik, smidighed og præcision med ubegrænset egnethed til hverdagskørsel og langdistance-evne.

Frozen Black-malingen giver BMW M3 Competition Touring til vinderen af ​​BMW M Award 2022 et mere end imponerende udseende. I interiøret genererer de elektrisk justerbare M-sportssæder med Merino/Sort læderbetræk ægte racerfølelse uden at ofre komforten. M Competition-bremsesystemet garanterer overlegen håndtering på grænsen.

BMW M3 Competition Touring med xDrive dannede også grundlaget for den første BMW M3 Touring MotoGP™ Safety Car, som også blev præsenteret for offentligheden på Goodwood Festival of Speed ​​og nu vises på banen i Silverstone som den førende bil for første gang. Den har en speciel 50 års BMW M-beklædning, og alle MotoGP™ Safety Cars fra 1999 til i dag vil blive vist på bilen, som en hyldest til det lange samarbejde med Dorna Sports.

Siden 2003 er BMW M Award blevet overrakt til MotoGP™-rytteren med de bedste kvalifikationsresultater. Ved hver Grand Prix-weekend modtager rytterne point for deres kvalifikationsplaceringer, på samme måde som der tildeles point i løbene. Den rytter, der scorer flest point ved udgangen af ​​sæsonen, vil vinde den eftertragtede BMW M Award. Rekordvinderen i BMW M Award er Marc Márquez, som vandt prisen syv gange i træk mellem 2013 og 2019. Valentino Rossi og Casey Stoner har hver vundet tre gange. Fabio Quartararo har vundet BMW M Award to gange, i 2020 og 2021. Jorge Lorenzo noterede også to sejre i løbet af sin karriere. Sete Gibernau og Nicky Hayden har hver været bedste kvalifikationsspiller én gang.

Navn: P90474505_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 379 Størrelse: 1,47 MB

Navn: P90474504_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 382 Størrelse: 1,34 MB

Navn: P90474498_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 370 Størrelse: 1,59 MB

Navn: P90474499_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 368 Størrelse: 1,55 MB

Navn: P90474506_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 369 Størrelse: 2,32 MB

Navn: P90474497_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 359 Størrelse: 1,50 MB

Navn: P90474500_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 351 Størrelse: 1,55 MB

Navn: P90474501_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 351 Størrelse: 1,62 MB

Navn: P90474502_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 352 Størrelse: 2,14 MB

Navn: P90474503_highRes_silverstone-gbr-5th-.jpg Visninger: 348 Størrelse: 2,10 MB

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.