Efterhånden som elbiler bliver mere og mere almindelige, vil du se flere og flere huse udstyret med elbilopladere. For bare et par år siden var det ret dyrt at have en ladestation til hjemmet, og det virkede lidt forvirrende for lægmanden at vælge en. Det virkede, som om kun de hårde elbil-entusiaster havde hjemmeopladere. Ladestationer er dog nået langt på få år, og nu er de ikke kun super overkommelige, men de er nemme nok at installere, så selv en gør-det-selv-mand som mig selv kan installere det. For at bevise det sendte Clipper Creek mig HCS-50 40A Level 2 oplader for at se, hvordan det er at installere og bruge.

(Fuld afsløring: Clipper Creek sendte mig ladestationen gratis og betalt for forsendelse)

Koste

clipper creek installation udendørs 00 830x467clipper creek installation udendørs 00 830x467

Lad os tale om penge først. Ladestationer plejede at være utroligt dyre, men de er faldet dramatisk i pris i løbet af de sidste par år. HCS-50, jeg har, koster 699,00 $, hvilket ikke er helt billigt, men det er heller ikke dyrt. Du kan ikke engang få den mest entry-level Macbook for under $999,00. Så jeg synes ikke, at prisen på HCS-50 er dårlig, i betragtning af at den giver dig mulighed for at oplade din bil hjemmefra.

Så er der prisen på selve elektriciteten. Ifølge Save Our Energy er den gennemsnitlige boligpris for el i Amerika 14,77 cent pr. kWh. Med den hastighed ville det koste omkring 16,50 dollars at oplade en BMW iX – med en batteristørrelse på 111,5 kWh. Hvis jeg puttede blyfri præmie på 20 USD i min BMW 325i, selv når benzinpriserne var normale, ville jeg få omkring en kvart brændstoftank og omkring 100 miles rækkevidde. Men når du oplader hjemmefra i en BMW iX, som bruger en af ​​de største batteripakker i branchen, vil mindre end $20 give dig omkring 300 miles rækkevidde. Omkostningsfordelen ved elbiler, når de oplader hjemmefra, er svimlende.

HCS-50 bruger et 40A-træk til at oplade ved 9,6 kW. At oplade den samme BMW iX fra flad til fuld, ville det ganske vist næsten tolv timer med den hastighed. Men de færreste oplader nogensinde fra absolut nul til fuld. I stedet oplader de fleste mennesker med 20-30 procent, eller endnu mere, ladetilstand. Over natten oplades HCS-50 hurtigt nok til næsten enhver kunde.

Hardwired versus plug-in

clipper creek installation udendørs 01 830x467clipper creek installation udendørs 01 830x467

En af grundene til, at min Clipper Creek-enhed er så overkommelig (selvom jeg har betalt for den), er, at jeg selv installerede den. Nu, før vi kommer til installationen, vil jeg indlede dette ved at sige, at du altid bør opsøge en autoriseret professionel til at udføre installationen. En stor del af denne anmeldelse var dog at se, om den gennemsnitlige boligejer/gør-det-selv-mand kunne installere en på egen hånd. Og da jeg har ombygget et 70’er-hjem i de sidste par år og har ombygget næsten alle rum i huset, følte jeg mig sikker på min evne til at gøre det.

Clipper Creek sælger to versioner af min enhed, en hardwired version (den jeg har) og en plug-in version. Begge enheder kræver en 50A afbryder i hjemmets afbryderboks og 6-gauge ledning. Den eneste forskel er, at den fastkablede version skal tilsluttes i en samledåse til 6-gauge-ledningen, som derefter forbindes til 50A-afbryderen. Mens plug-in-versionen sættes i en 240-volts stikkontakt, som så selv er forbundet med 6-gauge ledning til en 50A-afbryder.

Siden Clipper Creek sendte mig en fastkablet version, kom den med tre snoede 6-gauge ledninger i en vandtæt plastikkappe med et gevindstik. Da jeg ikke sluttede den til en stikkontakt, og enheden er vejrbestandig, besluttede jeg at montere den på ydersiden af ​​mit hus, hvilket Clipper Creek tillader.

Installation

Det var nemt at montere selve ladestationensenheden til huset. Den kom med de passende lagskruer, og den behøver kun to, en øverst og en i bunden. Da ydersiden af ​​de fleste moderne hjem i Amerika har vinylbeklædning over 3/8″ krydsfinerbeklædning, var jeg i stand til at bore passende størrelse pilothuller gennem sidebeklædningen og krydsfiner og bare montere enheden direkte på siden af ​​huset. Selve enheden vejer kun et par pund, så den var nem at håndtere selv, selvom ladeledningen blev ved med at komme i vejen for mig. Det passer perfekt fladt til mit hus og ser godt ud. Det fulgte også med et fint lille stikhylster, som monteredes præcis på samme måde, bare med meget tyndere skruer, og det var en leg.

Ved siden af ​​ladestationen var det tid til at montere min samleboks. Den, jeg købte, var en udvendigt klassificeret, vandtæt samledåse med et knockout-hul på bagsiden af ​​den. Jeg gik med en PVC-plastikboks, da gevindforbindelsen på enheden var plastik. Boksen kom med sine egne knockout-stik, der gjorde det muligt for ladestationens eget stik at tråde perfekt ind. Pæn. Men inden jeg rent faktisk monterede kassen, markerede jeg et sted på huset for, hvor jeg skulle bore hullet gennem væggen.

På den anden side af væggen er min garage, som teknisk set er en færdig garage, men som blev færdig for omkring tredive år siden og ser ret lort ud (det er en af ​​mine sidste ombygningsprioriteter). Da det ikke er en flot garage, og det ikke vil være det i et stykke tid, besluttede jeg bare at køre PVC-rør på indersiden af ​​garagens vægge for at huse ledningen til opladeren. På den måde behøvede jeg ikke at komme over min garage for at bore igennem garagevæggens topplader. Desuden har min garage ikke loftsadgang, så det er utroligt irriterende at komme derop.

Jeg fandt ud af, hvor tappene i væggen var, for at være sikker på ikke at bore igennem en, markerede min plet på ydervæggen og borede et-tommers hul. Når den var boret, monterede jeg samledåsen på ydervæggen, så hullet i boksen flugtede med hullet i væggen. Derefter monterede jeg en tilsvarende samledåse på indervæggen i min garage, overfor den udvendige boks. Så kørte jeg min kanal.

Derfra var jeg faktisk nødt til at bede om hjælp fra min svigerfar til at tilslutte den nye 50A afbryder til min afbryderboks, selvfølgelig efter at have slået strømmen fra. Det har jeg faktisk aldrig gjort, og han har udført stort set alle boligbyggerier, du kan forestille dig, så han havde erfaring. Da han gjorde det, førte jeg ledningen ind i en anden samledåse ved siden af ​​min afbryderboks, gennem ledningen og ind i den udvendige samledåse.

Da de tre samledåser og rør var installeret, var jeg i stand til at tilslutte ladestationen til de nye ledninger og tænde for strømmen igen. Og det var det. Det er en overraskende ligetil proces. Indrømmet, mit setup er lidt kompliceret, med tre forskellige samledåser og en masse ledninger, men det er kun fordi, jeg ikke ville ledninge det inde i væggen. Det ville være en smule pænere for øjnene, men langt sværere i betragtning af min garageloftsopsætning.

Byg kvalitet

Jeg blev glædeligt overrasket over byggekvaliteten af ​​HCS-50. Alt føles solgt, med højkvalitets plastik, stærke stik og robust hardware. Ikke kun installerede det godt, men det ser godt ud på huset. Den kom også med en lille lås, for at forhindre nogen i at tage stikket ud af hylsteret, når du er væk, hvilket er rart.

Konklusion

Samlet set Clipper Creek HCS-50 er en vellavet, let-at-installere ladestation, der oplader hurtigt nok til opladning natten over, og er overkommelig nok til, at den gennemsnitlige elbil-ejer kan eje en. For alle, der ønsker at få en ladestation til deres hjem, vil jeg varmt anbefale HCS-50, enten i fastkablet eller plug-in-form.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.