BIMMERPOST

Nå, dagen er endelig kommet, jeg modtog min M3 i morges. Stort råb til Danny og Andrew fra Circle BMW for at gøre processen kort og nem!

Til dem af jer, der ikke havde øjnene klistret til Don Carlos-tråden, bestilte jeg min M3 tilbage i 2021, da jeg boede i NJ og siden er flyttet til Texas. Jeg skulle oprindeligt sende bilen … men efter at have lavet nogle hurtige regnestykker så det ud til, at det ville være billigere og sjovere end lukket transport.

Det er overflødigt at sige, at jeg har en aftale med BMW Houston North på torsdag, så uret tikker. Vores mål er at klare turen på to dage, få lavet indkøringsservicen og lægge noget sportid i denne weekend, hvis det overhovedet er muligt.

Jeg har kørt denne tur før i en 28 fods kassevogn, der tog tre dage. Dette burde være en leg i betragtning af, at ting var begrænset til 70 mph.

Det bliver tre vilde dage…

Siden jeg hentede hende omkring 12 EST, har jeg pakket hende sammen, og jeg må sige, at M3 har overraskende fantastisk bagagerumsplads, især med bagsæderne nede. Indholdet inkluderer en masse af min kærestes lort, men endnu vigtigere en Unit 17 frontlæbe og bremsekanal-ting, H&R Sports, Eventuri Intake og nogle andre små lækkerier.

Lige nu kører min bror hende fra NJ til DC, og jeg henter en kammerat på Union Station i Washington DC. Dit mål er at nå Roanoke, VA i aften.

For dem af jer, der kunne overveje at lave noget lignende, vil jeg lave en liste over ting, som du absolut skal huske. Indtil videre har jeg følgende:

1 – Radar Detektor
2 – EZ Pass / Mønter til vejafgifter
3 – Glasrens

Opdatering 1 – Afgik fra NJ kl. 16:47 EST. ETA til Union Station for afhentning er 8:25. Jeg vil prøve at få nogle billeder foran nogle af de monumenter. Måske se, om Biden har lyst til at køre en tur … hvis ikke, hører jeg, at AOC sætter pris på en god luksussedan.

De første par observationer. Bilen tiltrækker masser af opmærksomhed. Det ser ikke ud til at have nogen betydning for alder eller køretøj, det bliver bemærket.

Det orange interiør er som min bror siger bipper fantastisk/betagende. Kulstofspande er bestemt mere komfortable end forventet (husk på, at vi begge er 5 ft 9 og mellem 150 og 175 pund).

Bilen er virkelig meget støjsvag, når den er under 2K RPM, og vindstøjen er væsentligt mindre end M2 og måske endda M5.

ZF er sikkert lidt langsommere end DCT, men slet ikke en præstationssuger, og bestemt ikke en deal breaker.

Opdatering 2 – Ved præcis 122 miles vises en solid 12-tommer revne på forruden. Et lille stenslag forårsagede det (vist nedenfor). At krydse Susquehanna-floden var ret fedt, og hun fik sin første fyldning!

Vil opdatere denne tråd undervejs!


Sidst redigeret af LBBF87; I går kl 13:38..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.