Citere:Oprindeligt indsendt af streborx
Se indlæg

Jeg værdsætter din angst for at få bilen, men jeg ville aldrig have kørt den væk fra forhandlerens grund.


Forstår fuldstændig dit synspunkt her. Her er min begrundelse:

Først med hensyn til stopsalget. Forhandleren oplyste, at stopsalget var deres, og at det var markeret som at have en opløsning tilgængelig. Opløsningen var en softwarepatch. Forhandleren anvendte alle tilgængelige software-patches på bilen i går, før han lod mig køre den. Problemet (som jeg forstår det) er, at stopsalget ikke specifikt kaldte ud, hvilken patch der fiksede problemet, og forhandleren skulle bekræfte det før det officielle salg. Så min bil er fuldt patchet med alle softwareopdateringer.

Med hensyn til forsikring – teknisk set forsikrer vi begge bilen. Min nuværende forsikring dækker mig, når jeg midlertidigt kører en bil, som ikke tilhører mig, og forhandlerens forsikring dækker biler, de ejer. Nu benægter jeg ikke, at tingene kan blive komplicerede, hvis der er et vrag, det er derfor, jeg ikke kommer til at køre det en masse. Den vil for det meste sidde hjemme i garagen. Ingen lange ture.

Til sidst – forhandleren havde ingen problemer med at lade mig tage bilen. Faktisk var det der ide jeg tog det. Jeg ville have været fint at efterlade den hos forhandleren. De ser ud til at have størstedelen af ​​risikoen her. Der er ansvarsproblemer, omdømmeproblemer og kontraktlige/juridiske bekymringer, som de er ansvarlige for at følge. Jeg føler ikke, givet min erfaring med denne forhandler og deres ry hos BMW, at de handler hensynsløst i denne situation.


Sidst redigeret af jdloyd01; I går kl 08:13..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.