Blandt VW’s amerikanske forhandlere vendte en velkendt følelse tilbage, som ikke havde meget at gøre med de involverede personligheder.

“Her går vi igen. Det er den samme svingdørsfølelse,” fortalte en mangeårig VW-forhandler Bilnyheder på betingelse af anonymitet. “Jeg bebrejder ikke Keogh – [building Scout is] et godt stykke arbejde, og Di Si virker som en flink fyr. Forhandlerorganets bekymring er, at vi har denne svingdør, hvor den nye person kommer ind og tager et år på at gennemgå, hvad der foregår og få fodfæste, får endnu et halvt år til at gøre noget, og derefter bliver sendt afsted til en anden opgave . Sådan har det været længe«.

Naturligvis er overgangen hos VW of America adskilt fra dramaet i Wolfsburg, Tyskland, hvor den kæmpende Volkswagen Group CEO Herbert Diess indvilligede i at forlade den 1. september i en overraskende meddelelse den 22. juli, for at blive erstattet af Porsche CEO Oliver Blume. Det er uklart, om denne ændring i sidste ende vil ændre koncernens massive forpligtelse til fuld elektrificering på tværs af dets globale lineup, eller om det kan forsinke det på visse markeder.

En anden mangeårig VW-forhandler i en anden del af USA gentog bekymringerne og lagde fejlen, især for Diess’ afgang, på bilproducentens tyske dørtrin.

“Det er [Piech] familie,” sagde den anden forhandler, som anmodede om anonymitet af frygt for repressalier. “De er loyale over for dig, så længe du er loyal over for dem, men i det øjeblik du ikke gør, hvad de siger, eller du skubber tilbage, er væk.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.