BMW M Drive Tour fejrer sin 8-års fødselsdag i år. Og der er ikke noget bedre tidspunkt at fejre i betragtning af, at det i år er BMW M’s 50 års jubilæum. Roadshowet stoppede i sidste måned i Bulgarien, hvor over tre dage havde mere end 150 deltagere fra hele landet mulighed for at teste de nyeste M-produkter. Blandt de sædvanlige mistænkte vil du finde BMW M3 og M4 sammen med X3 M og X4 M power SUV’er.

bmw m4 g82 mintgrøn 12 830x553bmw m4 g82 mintgrøn 12 830x553

Selvfølgelig er BMW Individual-programmet stærkt omtalt i år. De fleste af de regionale BMW M-begivenheder fokuserer nu på at fremhæve den omfattende farvepalet fra München. På billederne nedenfor har du mulighed for at se BMW M3 og M4 i blandt andet Signal Green, Zanzibar II Metallic, Urban Green, Frozen Grey og San Remo Green. De fleste af disse M-biler er også udstyret med den 50-årige M-roundel, som er tilgængelig for køretøjer leveret i år.

bmw m4 g82 zanzibar 20 830x553bmw m4 g82 zanzibar 20 830x553

M Drive Tour 2022 havde også til formål at vise M xDrive firehjulstræksystemets muligheder på banen og på det offentlige vejnet. Ideen er at fremvise brugbarheden af ​​BMWs seneste M-produkter året rundt. Og at dømme efter billederne her, følte deltagerne sig hjemme på banen, mens de drev den nye M4 Coupe. BMW X3 M og X4 M Competition kørte den ufuldkomne overflade på landlige veje med lethed, et vidnesbyrd om deres alsidighedsaspekt.

50 års M-fejringen stopper dog ikke her. Om blot et par uger vil BMW fra Nordamerika bringe en imponerende flåde af M-biler til den årlige Monterey Car Week. Et par uger efter vil M-mærket afsløre deres første XM-luksus-SUV nogensinde, deres anden skræddersyede model nogensinde. Og naturligvis slutter året med et brag. Den genfødte BMW 3.0 CSL kommer med ikke kun et unikt design og karosseri, men også med et massivt prisskilt: rygter på 750.000 euro. Kun 50 enheder vil være tilgængelige, hvoraf størstedelen er bestemt til Europa, og ingen til det amerikanske marked.

[Photos: BMW Bulgaria]

BMW M4 Signal Grøn

BMW M4 Zanzibar IIBMW M4 Toronto RødBMW M4 Mint GrønBMW M Drive Tour 2022