Ten35 og andre virksomheder, der deltog i piloten, anvender nu de erfaringer, de har lært, i deres daglige drift og opfordrer andre virksomheder til at ansøge om de kommende runder i de kommende år.

Programmet sendte virksomhederne gennem en uddannelsesoversigt, der begyndte i november sidste år, som guidede dem om emner som opbygning af kapacitet, skabelse af et brand og styring af økonomi. De modtog f.eks. tips om, hvordan de kunne forfine deres elevator-pladser, og hørte fra succesrige sorte virksomhedsejere som Leon Richardson, administrerende direktør for Chemico Group, et Southfield, Mich.-baseret kemikalieadministrationsfirma med kunder i forskellige industrier, herunder bilindustrien og forsvaret .

Den første gruppe af leverandører dimitterede i februar, og Stellantis sagde, at det næste sæt virksomheder vil blive annonceret i denne måned.

Moses Shepherd, der ejer Detroit-baserede brændstofleverandør ACE Petroleum, sagde, at elevator-pitch-kritikerne var kritiske for ham på et tidspunkt, hvor han søger at vokse sin kundekreds. Den træning, han lavede med Stellantis, inspirerede ham til at få alle i hans firma til at give ham deres egne elevatorpladser.

Indsatsen har ført til, at ACE har fået flere kunder, sagde Shepherd.

Adam Claytor, CEO for Coltrane Logistics & Trucking i Wixom, Mich., nød den interaktive karakter af sessionerne.

Den økonomiske styring og kapacitetsopbygningsaspektet, sagde Claytor, var nogle af de mere informative dele af programmet.

“Det var det mest kritiske for os i forhold til den voksende del, fordi [when] alle vil starte en virksomhed, de vil have kunder, der banker på din dør,” sagde Claytor, “men den svære del er faktisk at have evnen til at skalere.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.