DETROIT — General Motors er begyndt at kræve, at alle Buick- og GMC-købere betaler 1.500 $ for en abonnementstjeneste, der tidligere havde været valgfri.

Den obligatoriske opkrævning giver et treårigt abonnement på OnStar, GM’s mangeårige sikkerheds-, sikkerheds- og forbindelsestjeneste i køretøjer. Den er inkluderet i producentens vejledende udsalgspris for alle Buicks og GMC’er bestilt fra den 2. juni og alle Cadillac Escalades bestilt fra den 18. juli.

$1.500-planen er angivet på vinduets mærkat som en separat linjepost sammen med andre tilføjelser til køretøjets standardudstyr, men der er ingen mulighed for at fjerne det eller bestille køretøjet uden det. Kunder, der afslår at aktivere deres OnStar-tjeneste, vil ikke få en prisreduktion, sagde GM.

Det Detroit Free Press rapporterede den obligatoriske OnStar-afgift tidligere tirsdag.

“Ved at inkludere denne plan som standardudstyr på køretøjet, hjælper det med at give en mere problemfri onboarding-oplevelse og mere kundeværdi,” fortalte GM-talskvinde Kelly Cusinato Bilnyheder i en e-mail.

Køretøjernes OnStar-service vil blive aktiveret hos forhandleren under leveringsprocessen. Kunder vil modtage OnStar og Connected Services Premium, topplanen, som GM sælger separat for $49,99 om måneden, ifølge OnStar-webstedet. $1.500-tillægget er lig med $41,67 om måneden i tre år.

OnStar er en central del af GM’s plan om at tjene $20 milliarder til $25 milliarder i software- og serviceindtægter i 2030. OnStar Insurance, adskilt fra OnStar-servicen, som GM nu kræver på visse køretøjer, kunne generere $6 milliarder i årlig omsætning ved udgangen af årtiet, sagde bilproducenten sidste år.

I gennemsnit abonnerer kunder på 25 produkter og tjenester og vil bruge $135 om måneden på dem, ifølge GM’s forskning.

Efter den treårige OnStar-plan udløber, vil kunderne blive bedt om at abonnere igen. Deres abonnementer vil ikke blive fornyet automatisk, sagde GM.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.