Vroom Inc. sagde det mandag skære ned i beskæftigelsen med 337 positioner og solgte langt færre køretøjer i andet kvartal som en del af den forretningsomlægningsstrategi, den annoncerede i maj, og som delvist sigter mod at reducere omkostningerne.

Online-forhandleren af ​​brugte køretøjer sagde også, at den lukkede kontorer i New York City og Detroit og lukkede adskillige indkøbscentre for brugte biler i Texas som en del af denne plan. Det lukkede også servicecentret for Texas Direct Auto, et fysisk forhandlersted i Stafford, Texas. Servicecentret bliver ombygget.

Vroom rapporterede mandag en nettotab i andet kvartal på 115,1 millioner dollars, mindre end dets nettotab på 310,5 millioner dollars i første kvartal, men større end dets tab på 65,8 millioner dollars for et år siden.

Det rapporterede også, at omsætningen faldt 38 procent til 475,4 millioner dollars i kvartalet. Det inkluderede et fald på 45 procent i e-handelsomsætning sammenlignet med samme periode sidste år.

Vrooms mængde af biler solgt online faldt med omkring det halve i andet kvartal til 9.233 biler. Men rentabiliteten for de biler, der blev solgt online, steg med 34 procent til en rekord på $3.629 pr. køretøj.

Vroom, som i maj også udnævnt en ny administrerende direktørsagde tidligere, at det ville skære ned på bilsalget for at fokusere på at øge bruttofortjenesten pr. køretøj og gøre salgsmargener mere bæredygtige.

Virksomheden reducerede sine driftsudgifter med $35 millioner i perioden. Det endte kvartalet med 533 millioner dollars i likviditet.

“Vi gør fremskridt med at reducere vores omkostningsstruktur som beskrevet i vores forretningsomlægningsplan, der blev præsenteret i maj,” sagde CFO Bob Krakowiak i en erklæring.

Aktier i Vroom faldt 18 procent til $2,02 i mandags handel efter lukketid.

Q2 omsætning: 475,4 millioner dollars, et fald på 38 procent i forhold til samme periode sidste år

Q2 e-handel indtægter: 321,6 millioner dollars, et fald på 45 procent

2. kvartal nettotab: Et tab på 310,5 millioner dollars, større end Vrooms tab på 65,8 millioner dollars et år tidligere

2. kvartal solgte e-handelskøretøjer: 9.233, et fald på 49 procent

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.