BIMMERPOST

Jeg vil starte denne anmeldelse med at sige, at jeg forventer, at den er i modsætning til mange anmeldelser, fordi jeg ikke vil tale om ydeevne, batterilevetid (i detaljer) og ting som bremselængde, selvom de alle er fantastiske. Jeg siger dette, fordi jeg har haft min iX M60 i en uge nu og rækkevidde, effektivitet og garantitype ting er så langt fra mit sind da jeg har vist bilen frem for venner og endda bare tilfældigt vil gulve den for at mærke mit hoved presse mod nakkestøtten, mens jeg hører mig selv utilsigtet sige “Daaaaaammmmnn”, hvilket næsten altid bliver efterfulgt af et grin eller et fnis for mig selv.

Om bilen – det er en 2023 iX M60 i Oxide Grey, Black Sensatech, Bronze Trim, Black with Bronze Accent 22” hjul, DAPP, Luxury Package og Floating Center Caps. Det er en fantastisk bygning, og jeg er fascineret af farven, da den har en tendens til at ændre sig via lyset. I eftermiddags var jeg i Costco og gik for at returnere vognen og vendte mig om og så bilen, og for fanden, den var smuk (billede vedhæftet).

I den uge, jeg har haft det, har jeg kørt omkring 250 miles, men ingen af ​​dem har været spændende som destination, men jeg har henvendt mig til hver af dem, som om jeg var ved at deltage i Gran Prix, derfor vil vi ikke tale om effektiviteten endnu. Jeg arbejder hjemmefra, hvilket selvom det er fantastisk, begrænser mængden af ​​glæde, man nogle gange kan finde på en pendling. Disse miles har været ture til hundeplejen og tilbage, to Costco-løb, nogle frokostafhentninger og lægebesøg. Åh, og det har regnet næsten alle de gange. Faktisk kørte jeg i går i den slags regn, hvor vejen er fyldt med vand, og man ikke kan se foran sig. Denne bil var så solid og tung, at det bare føltes som det sikreste sted, jeg kunne være.

Når det er sagt, er disse typer drev sandsynligvis det, de fleste af os vil bruge vores biler til, så her er et par observationer:

Oplade:

• Jeg har kun opladet én gang og indstillede den til 100 % denne gang. Jeg har Juice Box Stage Two-hjemmeopladeren, og den giver hele 7w opladning. Rækkevidden viste 294 miles, når den var fuldt opladet, så det vil jeg teste med fremtidige opladninger, og jeg tror, ​​det tog omkring 6 timer at nå toppen.

Kan lide:

• Den glatte. Jeg har kørt 7-serie, der føles barsk i forhold til denne iX. Passagererne har alle talt om komforten, følelsen af ​​plads og plads, og selv dem, der ikke har kørt den, har alle nævnt den solide følelse, de føler i den.
• Farten. Den evne til bare at trykke og gå og det travlt, der følger med det, er noget, jeg håber, jeg aldrig vænner mig til. Den iX50, jeg havde kørt, var fantastisk, men M60-versionen er bare fantastisk. Jeg tvivler på, at jeg nogensinde vil bruge den magt på vej til Walgreens, men bare at vide, at den er der, som et skjult es i min lomme, gør bare min dag.
• Indersiden. Indvendig pasform og finish er fremragende. Intet som de Tesla-biler, jeg har været i eller kørt i, og der er små “berøringer” overalt, som jeg bliver ved med at opdage (som den skjulte dør trækker under armlænet).
• Sæderne. De er fantastisk behagelige. Når du først har indstillet dig på at lave nogle justeringer via skærmen og de andre på døren (og hvis du er som mig og en dag holder op med at stikke din venstre hånd i dørspalten på udkig efter justeringsknapperne), kan du nemt få en position, der føles bare fantastisk. Sensatech bekymrede mig også lidt, fordi jeg godt kan lide læder, men det var det, det havde, og jeg kan virkelig godt lide det. Jeg vil vædde på, at passagererne aldrig ville vide, at det ikke var læder (efter at jeg holdt op med at annoncere det, selvfølgelig).
• Bronzen. Jeg troede, jeg ville hade bronzebeklædningen på indersiden og især på ydersiden, men den fortsætter med at bejle til mig dagligt. Indeni var jeg bekymret for, at den lignede en rosaguld iPhone eller Macbook, men den er ikke i nærheden. Faktisk ligner det i de fleste lygter en glat, tyk type rustfrit stål, man normalt ikke ville finde i noget køretøj. Eksteriørmæssigt tror jeg stadig, det er afhængigt af malingsfarve, men igen blander lyset det på en så unik måde, at jeg er forvirret over, hvorfor jeg nogensinde troede, jeg ville hade det.
• Berøringen. Træ- og haptiske knapper på konsollen – wow. Jeg troede, jeg ville savne en egentlig knap at trykke på, men disse føles lige så velkendte som en iPhone, og der er ingen steder, hvor støv kan komme ind.
• Laserne. Laserlysene er smukke. Indrømmet, jeg har ikke kørt i mørke, mørke steder, men hvis de er som mine X5, vil de være fantastiske. Men bare designet, det blå highlight inde i læben og vinklerne inde i lyset er bare fantastiske.
• Taget. Jeg elsker glasset i hele bilen, selvom det ikke ser ud til at blive så klart som billederne online, da det stadig er svært at virkelig se, hvad der er over dig, selv når det ikke er “aktiveret”
• Adgangen. Det er nemt at komme ind og ud. Jeg er en stor fyr – 6’1, 220 – der ser ud til at have spillet meget fodbold (det gjorde jeg ikke), men jeg kan nemt komme ind og ud og straks føle mig komfortabel. Jeg er ikke fan af de rammeløse vinduer, da de ikke føles så solide eller giver det BMW “tønk”, jeg elsker, når jeg lukker døren, og det mest irriterende, jeg ved aldrig rigtig, hvor jeg skal tage fat og få fingeraftryk på det, men hvis disse ting er det, der gør adgangen så let, vil jeg have det fint.
• Baglygterne. Jeg synes bare de er smukke, især set fra siden.
• Teknikken. I-drive 8 vil tage lidt tilvænning, men jeg kan godt lide det. Dette er måske noget, jeg ikke har opdaget, men jeg ville ønske, at jeg kunne have en favoritskærm med netop de ikoner, jeg ønsker eller bruger mest. Jeg elsker evnen til at optage en sti for at lade M60 bakke sig selv ind og op ad min indkørsel. Det er en vanskelig rute, da den ikke er særlig bred, men det er rart at stole på, at bilen klarer det af sig selv (selvom jeg kun stoler let).
• Udsigten. Kameraerne er fantastiske, og sigtbarheden er ret god. Sædehøjden giver dig mulighed for at se over motorhjelmen uden rigtig at se den, og heads-up displayet er fantastisk og så stort. Jeg har fundet ud af, at nogle af de ting, jeg plejede at gøre med knapper, nu er i hovedet op, som hjulet på rattet har adgang til.
• Stemmen. Jeg har aldrig rigtig brugt stemmestyring i biler, men denne er virkelig hurtig, forstår mig og gør ting, som jeg troede, jeg ville savne med knapper som “tune to x” eller “juster temperature to x”.
• DAPP. Jeg elsker førerhjælpspakken, og den virker så meget bedre end den på min X5, da den ikke føles så “grebet” med vognbanekontrollen. Jeg troede, jeg ville savne nogle af justeringsknapperne på hjulet, men det gør jeg indtil videre ikke. Og jeg tror, ​​at dette kun er et tip, der kan slås fra, men jeg elsker stadig at stoppe i trafikken og høre “undskyld mig, Andrew, nu ville være et godt tidspunkt at bruge førerhjælpen…” Om tre uger vil jeg hade det , nu er det meget fedt.
• Stemningen. Den omgivende belysning er overalt, og jeg er især vild med strimlerne i toppen af ​​døren, der bliver grønne, røde og den farve, jeg vælger, baseret på indstillingerne.
• Lyden. Bowers og Wilkins. Hvor har det været hele mit liv?
• Grebet. Ja, det mærkelige rat. Ti minutter med det, og du vil undre dig over, hvorfor de altid har været runde.

Kan ikke lide:

• Glasset. Glasstyringer, specielt sædet på døren. Jeg tror, ​​en ven sagde det hele den anden dag, da han satte sig ind i bilen og sagde: “Åh se, har du J-Lo-pakken??” Ud over at reflektere solen på en semi-blindende måde, skaber den også de gnistre overalt, der ligner, at jeg adopterede en new age-krystal og hængte den i bilen.
• Blændet. Det kan være en Bowers and Wilkins ting, men de krom dele af højttaleren i midten af ​​instrumentbrættet reflekterer ind i forruden, og jeg tror altid, at jeg tabte noget derinde.
• Kopholderne. Jeg hader, hvor kopholderne er, da de er for lave, og du skal navigere din drink ned og under den øverste konsol. Drikkevarer føles sikre, når de først er der, men bekvemmeligheden er der ikke. Jeg hader heller ikke den åbne konsol, som jeg troede, men det er stadig lidt usædvanligt at se din passagers fødder.
• Opbevaring. Selvom jeg sætter pris på telefonholderen og den dybe armlænskonsol, ser der bare ikke ud til at være plads nok til at sætte “ting”. Jeg savner virkelig det lille skjulte rum til venstre for rattet, hvor jeg opbevarede mine hemmelige gemmer af mynte, mønter, nøgler og portkort.
• Auto On/Off. Hvis du tænder forlygterne for regn eller en anden grund til, at auto ikke er passende, slukker de ikke og går tilbage til auto. Det er en lille ting, men anderledes.
• Den digitale nøgle. Hvis min virkede, ville jeg gerne have den, men der er en gremlin i min digitale nøgle, der låser, låser op, kræver iPhone-koden i vuggen osv. Jeg har læst alt, hvad der er, og flere genier (eller geni?) har prøvet og ikke noget. Den skal til forhandleren i denne uge, men jeg aner ikke om de kan ordne dette.

Planer:

• På onsdag får jeg sidespejlene pakket ind i blank sort samt midt på bagspoileren for at udvide glaslooket til bagruden. Jeg havde tænkt på hele spoileren, men tror jeg kan lide karrosserifarven på siden.

Så der er en uge. Jeg er sikker på, at jeg vil se ting eller opdage nye ting, og vær advaret om, at jeg kan gøre dette endnu længere. Jeg vil være nysgerrig efter at se, hvordan andre har det med disse ting, når de får deres biler, som alle ser ud til at ramme lige nu.


Sidst redigeret af Adrew777; 08-07-2022 kl 05:59.. Årsag: længde

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.