Den 23. junirddet AutoBidMaster Copart lounge i El Salvador havde sin første landskonference. Lidt over en måned senere ser vi tilbage på, hvad der gjorde det til en så stor succes. For at gøre det har vi interviewet flere nøgleaktører.

Lederen af ​​El Salvador Lounge, Rodrigo, satte konferencen i gang og var leder af hele arrangementet. Rodrigo var også hovedtaler, men udover det arbejdede han på mange opgaver, herunder at lave en tidsplan for begivenheden, finde mødestedet, administrere budgettet, tildele opgaver til de andre talere, administrere sociale medier og invitationer, godkende design og meget mere.

El Salvadors første nationale konference

Det lyder som meget arbejde, ikke? Det var. Der var faktisk rigtig mange mennesker, der arbejdede hårdt på dette arrangement. Alle fra El Salvador-loungen til det amerikanske hjemmekontor hjalp med at forberede denne begivenhed.

Marketingchefen for El Salvador-loungen organiserede og skabte logistik og design til begivenheden. Hun kontaktede også leverandører for reklame, medier, hotel, mad og drikke, oversættere, velkomstsæt og meget mere. Uden hendes daglige flid ville konferencen ikke have haft alt, hvad den havde brug for.

Portland hjemmekontor var også til stede ved begivenheden, hvor vores COO og direktør for køberservice repræsenterede og ja, præsenterede som hovedtalere.

Møde kolleger

El Salvadors første nationale konference

For nogle repræsenterede denne begivenhed en første gang, der kom ansigt til ansigt. I en verden efter lockdown er det et spændende øjeblik at møde kolleger, nuværende og nye kunder. Under vores interview roste Rodrigo alle sine kolleger igen og igen. Han fortsatte med at sige, ”Jeg var imponeret og forbløffet over mine kolleger. Alle kendte deres rolle i arrangementet. Jeg var også stolt over hovedtalerne, det er ikke nemt at tale foran et publikum, og de gjorde det så godt.” Og da han blev spurgt om hjemmekontorets team, som rejste ned for at støtte begivenheden, sagde han, “De har en fantastisk personlighed! De er altid villige til at hjælpe og arbejde hånd i hånd. De ved alt om branchen og har et ønske om at lære og blive de bedste.”

Direktør for køberservice, Tabitha, fortalte os, hvor imponeret hun var over alt, hvad hun så på sin tur, især loungen selv. “WOW, det er lyst og fyldt med liv. Alle der er meget ydmyge, de stræber efter at arbejde hårdt, har et hjerte af guld og kan lide at have det sjovt.”

Begivenheden

El Salvadors første nationale konference

Næsten 300 mennesker tilmeldte sig konferencen med næsten 100 deltagere og flere hundrede så FB-streamen. Vores gæster repræsenterede følgende: købere, forhandlere, bilimportører, rederier, GT-partnere og medlemmer af AIVES-foreningen.

Feedback er nøglen, og al den feedback, vi har modtaget fra kunder, foredragsholdere og medarbejdere, har været positiv. Hvert medlem af vores team fortalte os, hvor spændende mødet og hilsen var. At se alle glade interagere, tage billeder sammen, snakke forretninger og meget mere, var deres yndlingsøjeblik. Mange besøgende nævnte mødet og hilses som et af deres yndlingsøjeblikke. Lederen af ​​El Salvador Lounge, Rodrigo sagde, “I løbet af denne del talte mange gæster med AutoBidMaster personalet om deres behov, som varierer betydeligt. Det var meget tilfredsstillende at høre fra gæsterne, at alt var godt og interessant.”

Tabitha følte en dyb følelse af præstation, da hun talte ved arrangementet og var dybt beæret. Det var spændende at repræsentere hjemmekontoret. Deltagerne var interesserede i at interagere bagefter og meget venlige og spændte på at høre om vores tjenester.”

Hvordan havde deltagerne det? “Nå, vi hørte meget om, hvordan de kunne lide den måde, hvorpå emnet blev grebet an på for folk, der ikke vidste meget om import af køretøjer,” Marketingchef, Blanqui sagde, “De kunne virkelig godt lide maden også.”

Resultaterne

El Salvadors første nationale konference

Brandgenkendelse er steget, og det samme er walk-in-trafik til El Salvador-loungen. Hvorfor skulle det ikke? Nu ved alle, hvor venlige alle der er. Ikke kun var vi AutoBidMaster team, i stand til at informere folk om, hvad vi laver, og hvordan vi gør det, men vi lærte også meget af gæsterne. Vigtigst af alt, hvordan vi forbedrer vores arrangementer i fremtiden. For eksempel ved vi nu, at der er en hel del misinformation om import af biler, der hvirvler rundt. Dette er et emne, som vi kan uddanne folk bedre i, og som vi vil tage dybere op. Vi lærte også at planlægge vores fremtidige arrangementer efter arbejdstid og lave et mere omfattende lydtjek. 😊

Afslutningsvis

El Salvadors første nationale konference

Denne konference tildelte alle deltagere en utrolig udveksling af erfaringer og evnen til at skabe professionelle kontakter. AutoBidMaster holdkammerater over hele kloden kom sammen og skabte en fantastisk begivenhed, der var nyttig for alle, der deltog. Det betyder succes for os.

Vi vil gerne takke vores El Salvador Lounge samt vores salgs-, marketing- og designteams for at gøre denne konference fantastisk.

Gå ikke glip af vores opdateringer og på gensyn næste år!

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.