INTERIØR, KNAPPER, KONTROL

Midten er et 33-tommer buet LED-display i ét stykke, hjemsted for en infotainmentskærm til højre og instrumentgruppen foran føreren.

Lyriq betjenes, ligesom nogle Mercedes-Benz- og BMW-modeller, af en ratsøjleskifter – tryk den tynde arm til højre op og ned for at aktivere køretilstande. På bagdækket skal du skubbe Cadillac-kammen, og bagklappen åbnes. Cadillac har omfavnet rifling, fra udluftningsknapperne til mediecontrolleren til det centrale drikkevareopbevaringsområde til de ratmonterede vippeknapper.

“Vi ønsker at fremhæve i stedet for at skjule kopholderne,” sagde Tristan Murphy, Lyriqs indretningschef.

De elektriske sædekontrolgreb blev flyttet til døren for at give mulighed for bredere og mere komfortable sæder. Selv knaggene er helt nye.

For at blokere uønsket støj indeni har Lyriq Cadillacs nye aktive støjreduktionsteknologi via AKG-højttalere. Accelerometre i de fire hjørner måler og forudsiger vejinput og dækstøj og omsætter dem til en frekvens.

“Målet er at skabe en mindeværdig oplevelse i hele køretøjet,” sagde Murphy.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.