Efter et stigning på 35 procent i sundhedsudgifterne fra 2019 til 2020, henvendte Lakeland sig til sin rådgiver for personalegoder for at finde en anden vej. Det arbejdede sammen med Health Rosetta, en gruppe konsulenter, der går ind for selvfinansierede forsikringsordninger, for at oprette programmet.

Omkostninger er baseret på Medicare og forhandles på forhånd. De forsikrede gennem planen kan bruge et “sygeplejerske-navigator”-værktøj til at finde en udbyder i netværket, hvis de ikke vælger lægen på stedet.

Medarbejderne har nu forsikringskort med Lakelands logo. Hvis de vælger lægen på stedet som en del af det direkte primære plejeprogram, modtager de gratis holdbart medicinsk udstyr og diabetiske forsyninger, og de har ingen selvrisiko eller egenbetaling.

Lakeland, som solgte omkring 5.200 nye og brugte køretøjer sidste år, siger, at omkring 60 procent af de ansatte, der er forsikret gennem forhandleren, er tilmeldt det direkte primære plejeprogram.

Dr. Christopher Salud, kendt som Lakelands “forhandlerlæge,” fortalte ABC Action News i Tampa, Fla., at han nyder formatet, fordi han kommer til at fokusere på færre patienter.

“Det bliver tilbage til at praktisere medicin, som du forestillede dig det, da du blev læge,” sagde han. “Det er at lære folk at kende, bruge tid sammen med dem og virkelig hjælpe dem i stedet for at komme ind og se patient efter patient og ikke være i stand til at bruge tid sammen med dem.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.