“Vi er begyndt at se, hvor tilgængeligheden er så snæver, at gæster går online for at finde det ene køretøj, som de vil have på grund af SmartPaths lager i realtid. Det forsikrer gæsten om, at det, forhandleren viser online, er det, de har,” Bliss sagde og tilføjede, at systemet også tillader forhandlere at vise køretøjer, der er blevet tildelt, men endnu ikke leveret. “De forhandlere, der bruger dette, ser deres omsætningshastigheder blive forbedret med omkring 1,5 procentpoint, og det er ret godt, da vi allerede har en omsætningshastighed på 91 procent i hele landet lige nu” på grund af igangværende lagermangel.

De digitale detailværktøjer blev udvidet i år til servicebanen hos fire pilotforhandlere, og denne indsats viser allerede en gennemsnitlig stigning på $160 pr. reparationsordre.

Serviceudvidelsen inkluderer også et online planlægningsværktøj til aftaler, som ser 80 procent udnyttelse – hvilket betyder, at fire ud af fem servicekunder hos disse forhandlere lavede deres egen aftale elektronisk gennem SmartPath eller Monogram, sagde Bliss.

“Service er virkelig begyndt at tage fart,” sagde han. Bilproducenten planlægger at tilføje endnu en håndfuld servicepilotforhandlere i løbet af de næste par måneder, og den vil have omkring 20 forhandlerserviceoperationer på systemet ved årets udgang. “De tidlige resultater har været gode og opmuntrende,” tilføjede han.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.