Takket være online-auktioner for klassiske biler er det blevet nemmere end nogensinde at købe en klassisk bil. Når det er sagt, kan det være lettere sagt end gjort at genoprette en klassiker til sin fordums glans. Fra at finde de rigtige dele til at holde omkostningerne ved projektet under budgettet, skal du tage dig af en række aspekter. Hvis du planlægger at købe en klassisk bil og restaurere den, er dette blogindlæg for dig. Læs videre, mens vi præsenterer nogle praktiske budgettip til din klassisk bil restaureringsprojekt.

Definer målene

Det første trin i dit klassiske bilrestaureringsprojekt bør være at definere dets mål. Udover at få bilen til en funktionsdygtig stand, så spørg dig selv, hvad du ellers ønsker at opnå under projektet. Hvis du ønsker, at bilen skal være i en “helt original” stand, kigger du måske på en seriøs investering. Når det er sagt, er klassiske biler i en helt original stand værdsat meget højere sammenlignet med dem med kompatible dele og reparationer. Investeringen er derfor generelt umagen værd.

Vælg DIY-opgaverne

En betydelig del af omkostningerne ved at restaurere en klassisk bil kan henføres til manuelle opgaver såsom dyb rengøring, skrapning, stålbørstning, stripning og rengøring med opløsningsmidler. Alle disse opgaver kan være ret tidskrævende og kræver en betydelig investering. Du kan skære ned på disse udgifter ved at vælge de jobs, du selv kan udføre. Når det er sagt, skal du sørge for at katalogisere og organisere alle dele, når du fjerner dem, og tage billeder af komplekse arrangementer.

Læs også: Klassiske, vintage og antikke biler: Et hurtigt kig på forskellene

Dokumenter alle udgifter

Når du har hjertet indstillet på at restaurere en klassisk perle, kan det være ret nemt at miste overblikket over udgifterne. Det er derfor vigtigt, at du starter en arkivmappe til at dokumentere alle udgifter og gemme alle kvitteringer på dele og andre udgifter. Du kan beholde nogle ekstra ark papir til at registrere efterfølgende udgifter. Ved at holde et register, vil du være i stand til at holde styr på dine udgifter og sikre, at du ikke overskrider tærsklen for dit budget.

Det sidste ord

Uanset om du planlægger at restaurere en klassisk bil for at føje til din personlige samling, eller ønsker at vende en for en smuk fortjeneste, afhænger resultatet af restaureringsprojektet i vid udstrækning af, hvor fornuftigt hvert trin tages. Er du stadig på udkig efter at købe en klassisk bil, er du kommet til det rigtige sted. AutoBidMaster‘s klassiske autoauktioner af Amerika kører hele året og giver dig en række muligheder at vælge imellem, alt sammen til utroligt lave priser. Hvis du har spørgsmål om vores online-auktioner for klassiske biler eller nogen af ​​de køretøjer, der findes i vores lager, skal du blot ringe +1 (503) 298-4300mandag til fredag, 4:00 til 16:00 (Pacific Time), eller e-mail på: [email protected]

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.