Højere transaktionspriser tager “bare nogle mennesker ud af markedet,” sagde Penske.

I USA blev køretøjer, der engang solgte til CarShops foretrukne prispunkt på $20.000 dyrere at anskaffe, hvilket betyder, at deres prisskilte skulle flytte til $30.000 territorium, sagde Penske. Det overvejede køretøjer af lavere værdi – dem mellem $8.000 og $12.000 – men besluttede, at det er engrosbiler, ikke dem til detailhandel.

Sonic-præsident Jeff Dyke sagde i slutningen af ​​sidste måned, at forhandleren ser efterspørgsel efter køretøjer op til 8 år gamle. Det begyndte at inkludere sådanne ældre køretøjer i EchoParks inventar tidligere i år efter at have haft svært ved at sikre 1- til 4-årige køretøjer.

Efterspørgslen er nu faldet for “en $640 månedlig betaling for brugte varer, og det er, hvad du får, når du sælger en 1- til 4 år gammel bil lige nu,” sagde Dyke.

Selvom rentabiliteten pr. køretøj hos Lithia Motors faldt 11 procent i andet kvartal, kaldte CEO Bryan DeBoer den resulterende gennemsnitlige bruttofortjeneste på $2.955 “stadig betydeligt højere end normaliserede stater, og vi ser det stadig som ganske sundt.”

Franchiseforhandlere ser også, at forbrugerne undgår dyrere modeller til fordel for brugte biler til lavere priser.

“Den del af markedet, som vi har bemærket, at bremset op, er de store lastbiler og tunge SUV’er, og det tilskriver vi stigende benzinpriser,” siger Zeigler, præsident for Zeigler Automotive Group, som er baseret i Kalamazoo, Mich. og har 35 forhandlere i Michigan, Indiana, Illinois og Wisconsin.

Men han og nogle af de offentlige grupper har fundet ud af, at brugte køretøjer på værdi-linjen er svære at finde.

“Vi ville sælge meget mere, hvis vi kunne købe meget mere,” sagde Hesterberg fra gruppe 1. “Som alle brugte biler er de få, men de billigere brugte biler er de mest sparsomme.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.