At være en del af BMW-verdenen betyder, at jeg får mange spørgsmål om den nye BMW iX. En af de mest almindelige er vedrørende betalinger og leasing specifikt. En håndfuld iX-modeller er blevet leveret indtil videre, og selv dem, der gik glip af forudbestillingsprogrammet, begynder at få produktionsnumre. Når det kommer til leasingbetalinger, er det dog ikke et klippe-og-tørre svar. BMW har lovet forudbestillingskunder en “rate-lock” for iX og i4 early adopters, hvilket er fantastisk, da priserne ikke har gjort andet end at klatre højere og højere i løbet af de sidste par måneder. Her ser vi på, hvad du kan forvente at betale ved leasing af en ny BMW iX.

BMW iX Leasing for forudbestillingskunder

2022 bmw ix xdrive50 testkørsel anmeldelse 71 830x5172022 bmw ix xdrive50 testkørsel anmeldelse 71 830x517

iX-forudbestillingskunder kan lease iX’en til en lavere pengefaktor, hvilket omtrent svarer til en rente på 2,99%. Det er fantastisk sammenlignet med den nuværende sats på omkring 5 %. Så forudbestillingskunder kan spare meget, når deres leveringstid kommer. De tidligste forudbestillinger, modtaget før 28.06.2021, får også en øget restværdi. Alt i alt citerer BMW en leasingpris på $1.249 pr. måned i 36 måneder. Det forudsætter også $5.025 kapitaliseret omkostningsreduktion, $1.249 første måneds betaling, $925 anskaffelsesgebyr og inkluderer ikke skatter og gebyrer. Altså i alt $7.199 ned. Husk, at disse tilbud også forudsætter et forhandlerbidrag – usandsynligt – og en MSRP på $93.295.

BMW iX Leasing til alle andre

Hvis du gik glip af iX-forudbestillingsprogrammet, kan det måske gavne dig at låse din takst i dag, hvis du planlægger at lease gennem BMW. De nuværende rater er høje, med BMWs basispengefaktor på omkring 5 %. Der er stadig ingen rabat for disse biler, og restværdien er en smule lavere. BMW annoncerer et tal, der ikke er helt realistisk – 7500-mile leasingkontrakter fungerer ikke for de fleste – til $1.309 om måneden i 36 måneder på en $89.145 bil, med $7.634, der skal betales ved underskrivelsen.

Mere sandsynligt vil du kræve højere kilometertal end det. For konsekvensens skyld, lad os beholde den samme MSRP på $93.295 og endda det samme forhandlerbidrag på $2.600. Ved 10.000 miles om året med de samme $7.199 ned, er din betaling $1.405 om måneden i 36 måneder. Det er også før forhandlergebyrer, skatter og registrering.

Yderligere omkostninger: Leasing af en BMW iX

bmw ix m60 oxidgrå 12 830x553bmw ix m60 oxidgrå 12 830x553

Bare som en påmindelse er alle disse tilbud før skat og registrering, som du betaler uanset hvor du køber en iX. Forhandlergebyrer er også udelukket – generelt er disse i hundredvis, måske endda tæt på $1.000 i nogle tilfælde. Du vil måske også købe yderligere dækninger – BMW udvidede garantier og lignende – som også kan stige hurtigt. Og hvis du ikke forudbestilte: du betaler muligvis også en markedsjustering for disse svært at finde elektriske køretøjer. God shopping!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.